.

PE?ERI: Gagi se poljubio sa Filipom, pa sa širokim osmehom na licu ga pohvalio: Ljubi se za medalju! (VIDEO)

Đogani priznao ukućanima da se tokom žurke ljubio sa Đukićem

 Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

GAGI Đogani priznao je ukućanima da se tokom žurke ljubio sa Filipom Đukićem, što je iznenadilo sve zadrugare. Međutim, ova situacija ponovila se i kasnije tokom večeri ispred Bele kuće.
Nakon razgovora koji je imao sa Natašom Radan i Draganom Stojančević, Gagi je pozvao Filipa, posle čega su se njih dvojica poljubili pred okupljenim zadrugarima. Nakon toga, Đogani je istakao kako se nikada u životu, do utorka veče, nije ljubio sa muškarcem.

– Filipe, dođi, ljubi te brat! Nikada se nisam poljubio sa muškarcem… U, idemo, kada nećete vi devojke. Ljubi čovek za medalju. Filipe, oni ne znaju šta je sprdnja. Oni su došli sa brda. To su brđani! – govorio je Gagi sa osmehom na licu.

PREPORUKA:   Miljana Kulić čekala da zaspi Darjan pa mu prišla da se osveti, obezbeđenje munjevito reagovalo!

Sve ovo se nije svidelo njegovoj drugarici Nataliji Trik FX. Ona je nakon svega kritikovala Gagija, koji je u šali rekao kako želi sada isto da radi i sa Banetom Čolakom. Sve je komentarisala i Jovana Tomić Matora, koja se setila i Gagijeve ćerke Lune.

– Evo, pitaj tvog druga šta je radio… Gagi, hoćeš sa Banetom da probaš? Hajde da vidimo kako to izgleda. Hajde Baneta poljubi. Majko, Gagi se ljubi sa frajerima. Da li je ovo moguće? Šta je sa devojkama – rekla je Natalija.

– Šta je radio? – upitao je Bane.

– Ljubio se sa Filipom u usta i svidelo mu se… Bane, ne može dva puta da se ljubi i da se sprda. Ja bih sada nešto rekla, ali neću… Luna, čuješ li ovo? Gagi, ja te podržavam, ako ti je lepo, ljubi se… Mislim se u sebi i ja sam se ljubila sa tvojom ćerkom – govorila je Matora.

PREPORUKA:   Mesur ispričao detalje, Aneli se mora stideti!

– Nisam se ja žvalavio. Samo smo se sočno poljubili. Kad ove devojke neće, onda mora Filip. Strašno! Odakle su došle devojke? Iz kog grada? Nikada se nisam poljubio sa frajerom i do **** je! Možda pređem na muškarce. Luna oprosti mi! Bane, tebe nikad ne bih poljubio. Idem do Filipa sad, možda mi da još koji poljubac – rekao je Gagi.


Autor: Pink

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!