.

PEVAČ učesnik u rijalitiju Zadruga osvojio 20000 evra a sinoć nastupio u izboru za Pesmu verovizije 2023.

ZARADIO U RIJALITIJU 20.000 EVRA, A VEČERAS NASTUPA NA PESMI ZA EVROVIZIJU: Evo čega se Savo Perović najviše plaši na takmičenju

ZARADIO U RIJALITIJU 20.000 EVRA, A VEČERAS NASTUPA NA PESMI ZA EVROVIZIJU: Evo čega se Savo Perović najviše plaši na takmičenju

Foto: Printscreen/grandonline

Savo Perović jedan je od poznatiji pevača čije ime možete često videti na malim ekranima, ali i u najpopularnijim beogradskim lokalima.

On večeras izvodi pesmu “Presidente“, a inače je javnosti postao poznat pre svega po učešću u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“ ali i rijalitiju “Zadruga 2“.

Savo Perović

foto: Printscreen

Posebno se istakao kako svojim glasom, tako i autentičnim scenskim nastupima u dosadašnjim pojavljivanjima, te se od njega večeras može svašta očekivati jer je u više navrata najavljivao nezaboravan nastup koji ga može dovesti do diskvalifikacije:

PREPORUKA:   Kuma Anđele Đuričić strašno razočarana u njeno ponašanje!

– Sajsi MC je pisala. Očekujte ludilo neviđeno, valjda me neće diskvalifikovati zbog svega što sam spremio – izjavio je on nedavno.

Savo Perović
foto: Printscreen/Ami Dži

Podsetimo da je Perović sarađivao sa mnogim pevačica poput Sajsi MC, Džidže, Lune Đogani i da njegove pesme na kraju krajeva uvek nađu put to verne publike koja ga sluša godinama unazad.

PREPORUKA:   Marija Kulić se vratila u Zadrugu, Miljana Kulić vrištala od straha pa je pao žestoki obračun zbog novog se*sa sa ZOLOM!

(Kurir.rs/Blic)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!