.

Pevačica Indira Aradinović Indi nakon tuče sa rođenom sestrom pevačicom pred kamerama, pravi rijaliti sa tučama sa sestrom!!!

INDI OTKRILA ZBOG ČEGA JE DOŠLO DO MAKLJAŽE SA SESTROM! Razvezla jezik o tuči sa Editom, pa priznala: OVO NIJE PRVI PUT

INDI OTKRILA ZBOG ČEGA JE DOŠLO DO MAKLJAŽE SA SESTROM! Razvezla jezik o tuči sa Editom, pa priznala: OVO NIJE PRVI PUT

Foto: Printscreen Amidži šou

potrudiće se da im se ne desi slični ispad

Pevačica Indira Aradinović Indi došla je u epicentar skandala nakon što se otkrila njena tuča sa sestrom Editom Aradinović. Nakon toga, Edita je izašla sa pričom da je nasilje u porodice sasvim normalna i prirodna stvar, a sada je otkrila da je do tuča i rasprava dolazilo i ranije.

– Pa evo, pravimo našu privatnu „Zadrugu“, otvaramo kanal za to, šalim se (smeh). Intresantno, ali što kaže moja sestra Edita i smešno je. Ali, to nije pravi klip, da je bilo od početka bilo bi jako intresantno i famozno. Ima deo gde i ja nju nabadam, tako da sam došla kod tebe da ti dam ekskluzivu – priča Indi i dodaje.

PREPORUKA:   BOLESNA Bludnica Anđela Đuričić liže stopala i miriše pod pazuh Zvezdanu, poniženje za Anđelu od bivše učesnice Zadruge!
Indi Aradinović

foto: Printscreen Amidži šou

– Ne znamo, voleli bismo da znamo, ali to sad nije ni važno. Ja nju nabadam na podu, stvarno sam bila surova, ali obe smo krive, obe smo odgovorne za ovo. Nećemo više nikada dozvoliti da se ovo ponovi – rekla je Indi.

– Oko čega je ovo izbilo – pitao je voditelj.

Indi Aradinović

foto: Printscreen Amidži šou

– Ma glupost, sarma i podvrak. Šalim se. Nije oko sarme, nego baš glupost, mislim da je samo jedan loš period koji je vladao među ljudima i loša neka energija, a nas će proči do marta, tako kaže moj astrolog.Ovo nije prvi put da se mi posvađamo! – bila je iskrena Indi u emisiji Amidži šou.

PREPORUKA:   STRAŠNE SCENE: Anđela Đuričić se iz sve snage zaletela u STAKLO, krici i jauci u rijalitiju! (SNIMAK)

Kurir.rss

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!