.

PLAŠI LI SE BOGA? Milica Kemez brutalno prozvala i ponizila Dalilu zbog njenog životinjskog nagonskog ponašanja i prevare muža!

PLAŠIŠ LI SE BOGA, ZLOBO? OVO NE BIH POŽELELA NI NAJGOREM NEPRIJATELJU! Milica zgrožena Dalilinim ponašanjem, oplela po njoj!

PLAŠIŠ LI SE BOGA, ZLOBO? OVO NE BIH POŽELELA NI NAJGOREM NEPRIJATELJU! Milica zgrožena Dalilinim ponašanjem, oplela po njoj!

Dalila Dragojević doživela je nervni slom nakon što je Filip Car raskinuo sa njom, dok njen još uvek zakoniti suprug Dejan Dragojević prolazi kroz agoniju zbog njene prevare.

Mnogi učesnici rijalitija, kako bivši, tako i sadašnji, osudili su Dalilin potez, a među njima je i Milica Kemez koja je oplela po Dalili.

Milica Kemez, Dalila Dragojević

foto: Printscreen/TV Pink

– Blam veka, rasturiš čoveku život, onda ga javno dokrajčiš sa kim? Zašto? Imaš dom, sređen život… Mene urnisali da sam iskukala kuću, a šta je ovo? – navela je Milica, spomenuvši nekretninu koju je dobila po napuštanju „Zadruge“.

PREPORUKA:   TVRDNJE: Bebica je bio obožavatelj Miljane Kulić, prevarant koji je sa njom samo zbog novca, porodično važe za prevarante!

– Je l’ se plašiš Boga, zlobo? Vidim da moja podrška dosta podržava Dejana, ja sa njim nisam dobra od kad je hteo rođendansku tortu da mi baci koja je možda druga torta u životu koju sam imala, al’ ovo ne bih najgorem neprijatelju poželela – dodala je.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević ušao u Zadrugu 6, odmah na njega naskočila uplakana Aleksandra Nikolić! (SNIMAK)

– Ovo je vrhunac monstruoznosti i ne, nema opravdanja nikakvog – zaključila je Milica.

Milica Kemez
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!