.

Pobednica Parova, Dalila Mujić, se nudi produkciji TV Pink-a, želi da udje u Zadrugu!

ALO! SAZNAJE Ova učesnica „Parova“ se nudi da uđe u „Zadrugu“ – Jedna učesnica „Parova“ tražila je sastanak sa produkcijom „Zadruge“

Dalila Mujić

Dalila Mujić, Foto: Foto Instagram

Dalila Mujić, pobednica „Parova”, molila je čelne ljude na „Pinku” da uđe u novi rijaliti šou „Zadruga”, saznaje „Alo!”. Ona je, naime, iskoristila sva sredstva da nekako dođe do pregovora i tako obezbedi učešće u ovom šou-programu, koji startuje 6. septembra, ali su svi njeni pokušaji da se ubaci prošli neuspešno.

– Neki ljudi po cenu svega žele da uđu u „Zadrugu”. Dalila i još neki bivši učesnici „Parova” ne biraju sredstva i kontakte samo da dođu do učešća. Nažalost, čelnicima „Pinka” Dalila Mujić nije bila zanimljiva, jer su već potpisali 60 veoma dobrih ugovora. Procenili su da ona nema šta novo da ponudi – tvrdi za „Alo!” dobro obavešten izvor.
Dalila Mujić i Dejan Dragojević

PREPORUKA:   Ovako je starleta Aleksandra Subotić upecala bogatog Pecu koji je otišao za drugom silikonskom starletom Majom Marinković

Dalila Mujić i Dejan Dragojević, Foto: Foto Instagram

Dalila, s druge strane, kaže za „Alo!” da je ona ta koja je odbila ponudu „Pinka” i da priča kako se ona njima nudi nema veze sa istinom.

– Ni sa kim ne pregovaram. Dejan i ja smo imali ponudu „Zadruge”, čak su nam i dali termin sastanka kako bismo sa njima pregovarali, ali smo odlučili da ne odemo. Od te priče neće biti ništa, niti sam inicirala da budem deo nje – završava Dalila.

PREPORUKA:   Viki je nimfomanka, Osmakčiće je seksualni zavisnik, nerođena beba je abotirana i nema je više!

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!