.

Počela je Zadruga 2017!

(FOTO) POČEO RIJALITI ZADRUGA: Grad od 3 hektara, preko 30 učesnika, 3 vredne nagrade! Očekuje se svašta!

Počeo je rijaliti „Zadruga“! Za učesnike je spreman impresivan grad koji se prostire na tri hektara, a uskoro otkrivena su i imena, preko 30 takmičara.

Pravila ovog rijalitija su dosta izmenjeni. Takmičari će kod sebe imati 3.000 dinara kojim će raspolagati 7 dana. Moći će da ih potroše gde god žele, ali to je celokupan prihod za jednu nedelju. U okviru rijalitija Zadruga, takmičari imaju i Farmu. Imaće životinje o kojima brinu. Takmičari će imati mnogo prilika na kojima će da potroše novac, ali će imati prilike i da ga zarade.

 

„Onaj koji pobedi, ko se kao pobednik vrati u studio, dobiće čak 50.000 evra. Drugo i treće mesto dobiće nagradu takođe, u pitanju su novia utomobili“, otkrile su voditeljke.

PREPORUKA:   Milena Kačavenda imala je muža kriminalca, puno puta hapšen!
foto: Printskrin

Ognjen Amidžić očekuje takmičare u rijalitiju. Kako kaže, sve oko njega mu trenutno izgleda neverovatno.

„Ovde imamo jezero sa pravim ribama. Takmičenje će ih loviti ali golim rukama. Tu su rostorije za rehabilitaciju i izolaciju, plato Džastina Bibera. Sve izgleda kao da ste u pravom gradu, a imamo i pravu prodavnicu gde će takmičari nabavljati ono što im je neophodno…“, otkrio je Ognjen na samom početku.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!