.

Počela je Zadruga 2017!

(FOTO) POČEO RIJALITI ZADRUGA: Grad od 3 hektara, preko 30 učesnika, 3 vredne nagrade! Očekuje se svašta!

Počeo je rijaliti „Zadruga“! Za učesnike je spreman impresivan grad koji se prostire na tri hektara, a uskoro otkrivena su i imena, preko 30 takmičara.

Za njih je izgrađeno i jezero Stiva Džobsa, sa vodopadima, i ostrvom. Učesnici „Zadruge“ moći će da prošetaju i trgom Bruna Marsa, ulicom Las Vegas u kojoj su smešteni i kazino i noćni klub. Najprimamljivija ulica za sve biće sigurno i ulica Poroka.

Kroz ceo program vodiće nas voditeljski trio: Rada Radenović, Ognjen Amidžić i Dušica Jakovljević.

Pravila ovog rijalitija su dosta izmenjeni. Takmičari će kod sebe imati 3.000 dinara kojim će raspolagati 7 dana. Moći će da ih potroše gde god žele, ali to je celokupan prihod za jednu nedelju. U okviru rijalitija Zadruga, takmičari imaju i Farmu. Imaće životinje o kojima brinu. Takmičari će imati mnogo prilika na kojima će da potroše novac, ali će imati prilike i da ga zarade.

PREPORUKA:   Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, ispričala da je ANA ĆURČIĆ 8 SATI BILA VEZANA ZA RADIJATOR, Zvezdan je maltretirao!

 

„Onaj koji pobedi, ko se kao pobednik vrati u studio, dobiće čak 50.000 evra. Drugo i treće mesto dobiće nagradu takođe, u pitanju su novia utomobili“, otkrile su voditeljke.

foto: Printskrin

Ognjen Amidžić očekuje takmičare u rijalitiju. Kako kaže, sve oko njega mu trenutno izgleda neverovatno.

„Ovde imamo jezero sa pravim ribama. Takmičenje će ih loviti ali golim rukama. Tu su rostorije za rehabilitaciju i izolaciju, plato Džastina Bibera. Sve izgleda kao da ste u pravom gradu, a imamo i pravu prodavnicu gde će takmičari nabavljati ono što im je neophodno…“, otkrio je Ognjen na samom početku.

PREPORUKA:   Aca Bulić najoštrije osudio nasilničko ponašanje prema Ani Ćurčić i najavio ulazak u rijaliti!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!