.

POČINJE ZADRUGA 4 – Večeras UŽIVO počinje nova sezona TV Pink rijalitija, a evo i najeksponiranijih likova koji ulaze

SVE TAJNE ZADRUGE 4, POČINJE TRKA ZA 50.000 € Stanija Dobrojević NE ULAZI 6. septembra, ali sprema pakleni plan – Miljana Kulić ima posebnu taktiku
zadruga 4

Do početka „Zadruge 4“ ceo region broji sitno. U javnosti su već poznati neki detalji koje produkcija pokušava vešto da sakrije i samim tim prikuje gledaoce za TV ekrane. Po svemu sudeći, ova sezona će nadmašiti sve prethodne u kojima su učestvovala mnoga poznata imena s estradne scene.

Kako saznaje Super TV, vać u startu u Imaginarijum u Šimanovcima ući će 50 rijaliti igrača, dok je plan kako vreme odmiče da se pojave i ostali takmičari kako bi doprineli zapletima bez kojih ovaj format ne postoji. Kako saznajemo, osim što će pred učesnicima biti brojni izazovi koje će smišljati produkcija, prostor je oplemenjen novim nameštajem, ali i većim brojem kamera i bubica koje će uhvatiti svaku vrstu akcije. Već sada se može naslutiti spisak učesnika koji će učestvovati u četvrtoj sezoni. Jedni od najzvučnijih imena su Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, Miki Đuričić, Marija i Miljana Kulić. Interesantno je da će ove godine biti dosta što poznatih, što anonimnih lica upravo iz regiona, a posbeno iz Hrvatske, što do sada nije bio slučaj. Maneken Kenan Tahirović, poznatiji kao ljubavnik „Žene od sultana”, pokušaće da zauzme svoje mesto u rijalitiju. Estradni menadžer, bivša policajka, medicinska sestra, zgodne Hrvatice, modeli, paparaco, ali i brojne pevačice pokušaće da se izbore za glavnu nagradu koja iznosi 50.000 evra.

Marija Kulić Foto: Zoran Obradović Kiza / RAS Srbija
Marija Kulić

MARIJA KULIĆ: „Sa Miljanom ne razgovaram“

Jedna od najvatrenijih Nišlijki Marija Kulić ulazi zajedno sa ćerkom Miljanom, iako one više nemaju kontakt.

PREPORUKA:   Fotografije hapšenja Marka Miljkovića, napao komšiju pa policajca koji ga je hapsio!

– Spremna sam za rijaliti. Ne ulazim sa taktikom, obično me to pitaju novinari, ali ja taktiku nikada nisam imala. Sve za moju ćerku Miljanu je rečeno, ja više komentara nemam. Ostala sam nema i gluva na sve. Ni suprug ni ja ne pričamo s njom, niti se čujemo. Unuk Željko je kod nas – govori za Super TV Kulićeva.

Miljana Kulić Foto: Milica Štulović / RAS Srbija
Miljana Kulić

MILJANA KULIĆ: „Ulazim sa sinom, mama me ne interesuje“

Miljana Kulić zamrsiće dodatno situaciju jer ne priča sa majkom, a ima plan da dovode do ludila Kristijana Golubovića i Staniju:

– Ulazim, spremnija sam nego ikada. Zadovoljna sam honorarom koji sam dobila od produkcije, laž je da su mi nudili pola miliona evra. Željko će ući zajedno sa mnom, ipak ne ostaje kod Siniše, a Lazar još uvek nije siguran da li će ponovo u rijaliti.

Dušica Jakovljević Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Dušica Jakovljević

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ: „Ne znam ko su učesnici, želim da se iznenadim”

Zaštitno lice i voditeljka „Zadruge“ Dušica Jakovljević otkriva da je spremna za četvrtu sezonu.

– Spremna sam za novu sezonu i poslovne izazove. Kada dobijete pohvale od kolega, produkcije, onda je svaki početak sezone mnogo lakši. To je taj deo profesionalne satisfakcije koji je jako bitan. Nemam posebne pripreme, ja sam neko ko do samog dana ulaska ne zna ni ko će biti učesnici, jer ja to tako želim. Volim da prenesem taj momenat iznenađenja i na publiku, tako da prosto ne želim da znam. Očekujem da nova sezona pokida više od bilo koje prethodne, s obzirom na to da uvek postavljamo nove rekorde – izjavljuje voditeljka.

PREPORUKA:   Starleta Anđela Đuričić ispričala o sramoti koju je priredila roditeljima i kako ih je u oči pogledala!
Miki Đuričić Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija
Miki Đuričić

MIKI ĐURIČIĆ: „ZBOG ĆERKE ĆU PROMENITI PONAŠANJE”

Budući zadrugar priznao je da u rijaliti ulazi kako bi zaradio za ćerkicu Dunju koju je dobio sa, kako on kaže, „prijateljicom“ Angelinom.

– Ne razmišljam o rijalitiju, nikad se ne pripremam psihički. Živim tamo život narednih deset meseci. Želim da popravim sliku o sebi kako sam se pokazao u poslednjem rijalitiju. Roditeljstvo nosi odgovornost koja donosi nešto novo i samim tim ću morati da pazim na ponašanje. Imaću verovatno mogućnost da viđam dete, nadam se. Zadovoljan sam honorarom koji sam dobio, veća je suma od prosečne plate. Svi se gruvaju velikim sumama, većina mojih prijatelja i rođaka rade za mnogo manje i na težak način po firmama. Partnerka i ja imamo dete, ali nismo mi u braku. Prijateljska je priča, oko svega se dogovaramo. Želeli smo da imamo dete, idem tamo zbog novca i to je striktno tako – kaže budući rijaliti igrač za Super TV.

Stanija Dobrojević 04_RAS_foto Rajko Ristic Foto: R.Ristić / RAS Srbija
Stanija Dobrojević 04_RAS_foto Rajko Ristic

STANIJA DOBROJEVIĆ

Kako saznajemo, Stanija će se učesnicima pridružiti nešto kasnije i kao već uigran rijaliti igrač pomrsiti sve konce.

– Stanija zna da će biti na meti Kristijana Golubovića, ali i još nekih zadrugarki sa kojima je već bila u konfliktu. Zato se dobro sprema za ulazak, i to saznanjima koja će izvući kao kec iz rukava u trenutku kada joj to bude trebalo da im zapuši usta. Stanija je već prikupila dovoljno informacija kojima će šokirati javnost kada ih iznese, a cimere o kojima je reč ostaviće bez teksta – kaže naš izvor blizak starleti.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!