.

PONIŽENJE od 100000 EVRA: Luna se ponižava dok je Marko fizički zlostavlja i napastvuje, davio je pred kamerama!

PONIŽENJE „VREDNO“ 100.000 EVRA Luna tone sve dublje, scene su uznemirujuće i sve ide od SRAMOTE DO TUGELuna Đogani i Marko MiljkovićFOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOTIako su svađe u rijaliti programima, nažalost, postale uobičajena stvar i iako gledaoci često komentarišu da više ništa ne može da ih iznenadi, nova svađa Lune i Marka, koja se odigrala sinoć, po svemu sudeći ih je demantovala.

Luna Đogani i Marko MiljkovićFOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT
Luna Đogani i Marko Miljković

Nervni slom koji je Luna doživela sinoć tokom žurke u „Zadruzi“ ne prestaje da se komentariše na društvenim mrežama. Ona se bacala po podu, plakala i vikala na sav glas, a sve zbog dečka Marka Miljkovića koji joj nije poklanjao pažnju.

Iako joj je Marko u jednom trenutku zapušio usta rukom i u besu razbio kameru, a scene koje su bile vrlo neprijatne za gledanje trajale su satima, Luna je na kraju ipak ponovo završila u Miljkovićevom zagrljaju, spremna da mu sve oprosti za „šačicu ljubavi“.

Pored toga, Luna gotovo svakodnevno ima zdravstvene probleme, povraća i ne prestaje da plače.

Budući da je nakon svega što gledaoci „Zadruge“ imaju priliku da vide poslednjih meseci jasno da je Luna Đogani u nervnom rastrojstvu, komentari da joj je potrebna pomoć i da su ovakve scene uznemirujuće su sve češći.

O tome je nedavno govorila i njena majka Anabela Atijas.

Luna Đogani i Anabela AtijasFOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT
Luna Đogani i Anabela Atijas

– Pre nego što smo ušli uopšte u „Zadrugu“ ja sam rekla da ona psihički uopšte nije dobro, ne znajući čak da me je slagala i da se pomirila s Markom i da ima planove da uđe u „Zadrugu“ i da ozbiljno o tome razmišlja, ne znajući znači, ja sam njoj rekla da mora da počne ozbiljno da radi na svom stanju. Jer ja sam kroz njeno ponašanje videla napolju da ona nije svoja, ne želim da kažem da je ona nešto teško obolela, niti da ima neku tešku dijagnozu, ali prosto ima nešto tu što nije kako treba. Razne traume, razni stresovi mogu da dovedu do toga, ja sad ne znam, ako ona kaže da je lagala, ja mogu, a i ne moram da joj verujem zato što me je mnogo toga slagala, što i sama priznaje. Ali bih volela da kad izađe potraži stručnu pomoć, pa da to prosto neko protumači – bila je iskrena Anabela.

PREPORUKA:   Posle hapšenja Marko Marković se prvi put javno oglasio!

Luna je po ulasku u „Zadrugu 3“ priznala da je u rijaliti ušla zbog finansijskih problema, ali i da bi bila bliža Marku Miljkoviću, s kojim je tada imala pauzu u vezi. Međutim, vrlo brzo se pokajala zbog svega, jer se u Belu kuću uselila i njena majka Anabela, sa kojom se svakodnevno svađa. Jedna drugoj upućuju teške reči, Atijasova se odriće ćerke, pa se potom Luna odriče majke.

PREPORUKA:   Fotografije hapšenja Marka Miljkovića, napao komšiju pa policajca koji ga je hapsio!
Luna ĐoganiFOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT
Luna Đogani

Još jedan šokantan potez usledio je kada je Luna rođenoj majci opsovala majku, odnosno sopstvenu baku.

Pored svađa sa majkom, ne prestaju ni skandali sa Markom Miljkovićem. Lunu je Marko uhvatio u laži, nakon čega ga je ona na kolenima molima da je ne ostavlja, da bude sa njom u vezi i da je voli.

Luna ĐoganiFOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT
Luna Đogani

– Nikada te neću pustiti da ostaneš ovde da budeš srećan sa drugom devojkom, ti možeš da budeš samo sa mnom, ni sa kim više – izgovorila je Luna sinoć Marku, dok je prethodnih nedelja čak izgovarala i da će oduzeti sebi život ako Miljković raskine sa njom.

Zbog svih ovih dešavanja sve su češći komentari da je Luna izgubila kompas i da bi daleko manju štetu sebi učinila da nije ni ulazila u rijaliti treći put.

Luna ĐoganiFOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT
Luna Đogani

Kako se do sada šuškalo, Lunin honorar za četiri meseca učešća u „Zadruzi 3“ iznosi 100.000 evra.

Da li je ta cifra dovoljna da Luna „naplati“ nervne slomove pred kamerama i svakodnevna poniženja pred milionima ljudi? Da li je za učesnike rijalitija novac jedino merilo vrednosti, koje je na dno lestvice spustilo zdravlje, porodicu, ponos, dostojanstvo?

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!