.

POP silovatelj, koji je silovao Viki Mitrović i zato robijao, izašao je iz zatvora

POP SILOVATELJ PUŠTEN NA SLOBODU? Viktorija Mitrović prolazi kroz pravi pakao u Zadruzi, a nije ni svesna šta je čeka napolju

Sveštenik iz sela Pločica pored Kovina koji je robijao zbog silovanja Viktorije Mitrović, sada je na slobodi
POP SILOVATELJ PUŠTEN NA SLOBODU? Viktorija Mitrović prolazi kroz pravi pakao u Zadruzi, a nije ni svesna šta je čeka napolju

Printscreen

Sveštenik iz sela Pločica pored Kovina koji je robijao zbog silovanja Viktorije Mitrović, sada je na slobodi i čeka je da izađe iz rijalitija.

Printscreen

Kako piše Skandal, pop je navodno rešio da joj se osveti što je ponovo pokrenula priču o zlostavljanju, pa ima tek sada plan da je uništi!

A da sve bude još gore, oglasio se i Viktorijin bivši muž s kojim ima ćerkicu i rekao da je priča o popu i silovanju izmišljotina, te da mu je Viki sve napakovala!

PREPORUKA:   Viktorija Mitrović Viki se skinula gola pred kamerama, kao rođena od majke!

– Ne verujem da je Viki izmislila silovanje, ipak je ona bila tada dete, ne može to devojčica od 13 godina da izmisli. Jedino što sada znam jeste da se taj pop vratio u Pločice i sad svi po selu pričaju kako on čeka Viki i da joj sprema osvetu. Navodno, udariće joj na dete jer mu je ukaljala ugled i ostavila ga bez posla. On deluje baš opasno, to vam pričam na osnovu utisaka od pre. Svi kažu da samo čeka da se Viki vrati iz rijalitija i da će tek onda da bude havarija – rekao nam je izvor i dodao za kraj da je i Viktorijina baka Regina jako uplašena.

PREPORUKA:   AFERA PROSTITUCIJE U BUJANOVCU: Voditelj ispričao događaje iz kafane u kojoj je radila Aleks Nikolić, Dejanova devojka, a u kojoj se devojke bave prostitucijom!

– Ona jadnica iz dvorišta ne izlazi, boji se i popa, a boji se i Osmakčića. Ma ne zna žena šta je snašlo, samo ide i jadnica ponavlja po dvorištu: Sve će nas pobiti, kuku nama, sve će nas pobiti. Teško njoj, Viki ako je pametna, valjda će se malo smiriti kada izađe iz rijalitija – zaključio je izvor.

Printscreen

 
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!