.

Poznati učesnik Zadruge prvi put u životu uživo video more!

Bivši učesnik Zadruge prvi put u životu otišao na more: „Mnogo sam srećan, ovo sam sam priuštio…“

– A sad za kraj opalite taj lajk, jest da nisam starleta da se slikam go kao one, ili neki nabildani lik, ali sam veoma srećan – napisao je Lazić
Nenad Lazić Neca

Nenad Lazić Neca sa majkom / Foto: Screenshot

On je stigao u Budvu, odakle se javio pratiocima na Instagramu, ali ne sa neke skupocene plaže na kojoj se ležaljke plaćaju i po 50 i više evra, već sa gradske plaže.

Evo i mene prvi put na moru. Veoma sam srećan. Ovo more sam sam sebi priuštio. Uskoro će mi se pridružiti i mama i Peca, pa ćemo zajedno uživati. Mnogi su me osporavali. Ponekad čujem i dalje glasove ali iza sebe. Dok ljudi govore: „Evo ga Neca iz Zadruge“ ja sedim na peškiru i gledam talase i srećno zamišljam i smišljam šta dalje. Molim se Bogu da moji budu srećni, a talasi kao da odgovaraju potvrdno da će sve biti u redu. A sad za kraj opalite taj lajk, jest da nisam starleta da se slikam go kao one, ili neki nabildani lik, ali sam veoma srećan – napisao je Neca.

PREPORUKA:   Taki Marinković stigao na svadbu Milice i Bore, najavio svoju svadbu!

Ubrzo je objavio i snimak brata Pece dok se kupa u plićaku i pokušava da ostane „na bezbednom“, jer nema iskustva u plivanju.

Podsetimo, Pecina tužna ispovest o porodici svojevremeno je privukla veliku pažnju javnosti.

PREPORUKA:   Trudna Rialda Karahasanović se slikala obnažena pa odgovorila u svom stilu na pitanje zašto je gola!

– Moj tata je jednom popio za Badnje veče, otišli smo u kafić i tamo je on pevao. U kafiću je bio jedan čovek mamina bivša ljubav, on je bio ljubomoran i vikao je vređao je kada smo došli kući. Ja sam stao njoj u odbranu, a o ne rekao: „Celo selo priča da si gej!“. Ja sam rekao: „Šta ja sada da radim sa tim?“, rekao je Neca ocu. „Evo ti ovaj nož ubij se, pokaži da si muško“, rekao je. Ja sam uzeo nož i posekao se! – ispričao je Lazić.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!