.

Pretnje, ucene i zlostavljanje, učesnik Zadruge 5 šikanirao svog gej momka, uključena i policija!

„PRETIO MI JE UBISTVOM, SAČEKUŠAMA, NADLEŽNI SU OBAVEŠTENI“ Isplivali šok detalji o učesniku Zadruge! Gej trougao, batine i ucene

Foto: screenshot

Bane Đokić, učesnik „Zadruge 5“ i nekadašnji takmičar „Farme“, javno je optužen za niz jezivih postupaka iz prošlosti, a svi detalji završili su na društvenim mrežama.

Bane Đokić Foto: screenshot
Bane Đokić

Naime, jedan korisnik Tvitera, Vojislav Bajić, odlučio je da ispriča svoje iskustvo sa Đokićem, a njegove reči šokirale su sve. Tadašnji Bajićev dečko je, naime, Vojislavu otkrio da je u paralelnoj vezi sa Banetom.

– Priznao mi je da su u paralelnoj vezi. Ima veliki, životni problem sa jednom psihopatom, od koje ne zna kako bi se oslobodio. Ucenjuje ga, preti mu, dolazi na posao. Ispostavilo se da je taj problem Branislav Đokić. Otkrio je da ga N. vara i tad počinje rat koji nikada nije ni prestao sa tim psihopatom – naveo je pomenuti muškarac.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović konačno progovorio o ulasku u Zadrugu 5!
Bane Đokić Foto: screenshot
Bane Đokić

– Pretio mi je ubistvom, batinama, sačekušama, šta sve nije radio da me ocrni. Potom je dobio batine i smirio se. O svemu postoje i tužbe – dodao je on, dok je javnosti poznato da je Bane bio blizak saradnik pevačice Tanje Savić, te da je zbog svađa sa njom pre pet godina pokušao i da se ubije.

PREPORUKA:   Miljana Kulić se vratila u Zadrugu, svi je zapanjeno gledali kako izgleda, a najavila je ulazak Zole!

– N. je uspeo da se spasi psihopate. Tada je odlučio da više ne želi odnos i veze sa muškarcima. Sa koleginicom sa posla se oženio i dobio dete. Branislav je u „Zadruzi“, a ja sam se preselio u Nemačku – zaključio je Vojislav.

Objava o Banetu Foto: screenshot
Objava o Banetu

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!