.

PREVARANTSKA PORODICA: Majka Tare SImov pobegla iz stana a nije platila kiriju i troškove, javila se vlasnica stana

MAJKA TARE SIMOV POBEGLA IZ STANA Nije platila poslednje tri kirije, vlasnica nekretnine otkrila sve detalje

Kako se navodi, ona se zbog pretnji koje je dobijala, zbog afere svoje ćerke sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša u rijaliti „Zadruga“ i iz straha za sopstvenu bezbednost i bezbednost svoje porodice selila već četiri puta u poslednjem periodu

MAJKA TARE SIMOV POBEGLA IZ STANA Nije platila poslednje tri kirije, vlasnica nekretnine otkrila sve detalje

Printscreen

Majka Tare Simov, Miroslava navodno je pobegla iz stana na Novom Beogradu u kom je živela kao podstanar, a da prethodno nije platila kiriju za tri meseca, prenose beogradski mediji.

Kako se navodi, ona se zbog pretnji koje je dobijala, zbog afere svoje ćerke sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša u rijaliti „Zadruga“ i iz straha za sopstvenu bezbednost i bezbednost svoje porodice selila već četiri puta u poslednjem periodu. A sada se oglasila za medije i O. P. navodna vlasnica stana u kojem je Miroslava živela. Ona je za medije ispričala da je Tarinoj majci nekoliko puta opraštala neredovno plaćanje i da joj je bilo žao zbog svega što se događalo sa njenom ćerkom.

PREPORUKA:   Ovako je Ivana Aleksić reagovala na molbe ljubavnice Tare Simov da udje u zajednički stan Ivane i Nenada preljubnika

Miroslava je živela kod mene u stanu nekoliko meseci, prvi mesec je platila uredno, ja sam kriva što joj nisam tražila depozit. Početkom marta podsetila sam da je vreme da izmiri dug koji ima prema meni, jer tri meseca nije platila kiriju i obećala je da će to uraditi u narednih nekoliko dana, da je sačekam s plaćanjem još samo malo i da će sve uredno vratiti. Posle nekoliko dana, pošto se nije javljala na telefon, otišla sam po novac i kada sam ušla u stan, nje nije bilo. Sve svoje stvari je odnela i pobegla, a da mi nije platila tri meseca kirije. Sramota! – naglašava besna stanodavka i dodaje da se pomirila da nikad neće dobiti svoj novac, prenosi „Kurir“.

Printscreen

Zvala sam je mnogo puta, slala poruke, tražila i ništa. Kao da je u zemlju propala. Promenila je broj da bi uklonila tragove. Ta žena mi neće vratiti dug i s tim sam se pomirila. Rekla mi je prijateljica da je Tara na jednom splavu na reci stalno, razmišljam da odem tamo i da od nje tražim pare, kad njena majka već beži. Posle sam čula da je bila i u zatvoru, da je prevarantkinja. Gde baš na mene da naleti? Ovo sam sve ispričala jer sam mnogo povređena i razočarana, ovo mi se u životu nikad nije desilo, a bavim se izdavanjem već godinama – ispričala je O. P. za medije, prenosi Kurir.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!