.

PRIJATELJ OTKRIO MILIČINU MRAČNU TAJNU! Kemezovu je izdržavao oženjeni Albanac?! Sav novac spiskao na sponzorušu!

Novi detalji – PRIJATELJ OTKRIO MILIČINU MRAČNU TAJNU! Kemezovu je izdržavao oženjeni Albanac?! Sav novac spiskao na sponzorušu!

PRIJATELJ OTKRIO MILIČINU MRAČNU TAJNU! Kemezovu je izdržavao oženjeni Albanac?! Sav novac spiskao na nju

Foto: Printscreen

Milica Kemez, učesnica rijalitija, odmah po ulasku u „Zadrugu“ rešila je da skrene pažnju na sebe svojom tužnom životnom pričom. Govorila je o mučnom životu u domu za nezbrinutu decu, kako su je psihički i fizički zlostavljali, te da je živela bez roditelja i sama zarađivala novac od 21. godine. Navodno, kako kaže neimenovani prijatelj, sve je malo drugačije.

foto: Printscreen

„Čim je Milica napunila 18 godina, napustila je dom za nezbrinutu decu i počela je da zarađuje. Radila je po kafićima u Novom Sadu, ali pošto joj taj novac nije bio dovoljan, našla je lakši put. Kako je oduvek bila slatka i atraktivna i muškarci su joj delili komplimente, Kemezova je počela da igra na tu kartu. Prvo je sa momcima izlazila kako bi joj plaćali ručkove i noćne izlaske, krpice i slično, međutim, to joj nije bilo dovoljno. Vrlo brzo je počela da spava sa muškarcima za novac i nije baš birala“, kaže izvor blizak Milici i dodaje da ju je najduže finansirao jedan oženjeni muškarac iz sela u blizu Prištine.

PREPORUKA:   Novi pokušaj bekstva repera preljubnika Nenada Aleksića Ša, komentari lete na sve strane!

„Milica je upoznala tog Albanca u jednoj kafani i odmah joj se dopao. On je saznao da Kemezova pruža seksualne usluge i toliko mu se dopala, da nije pitao za cenu. Na početku su se viđali jednom ili dva puta mesečno, ali pošto se dotični zaljubio, insistirao je da se viđaju češće. S obzirom na to da je oženjen, morali su da se skrivaju po raznim hotelima, pa je vrlo brzo ostao bez novca – otkriva izvor.

„Osim toga što joj je plaćao za usluge, morao je da joj plaća prevoz do Prištine ili sela u kojem živi, Velikog Trnovca, a naravno, tu je bio novac i za hotel, za garderobu… Njegova žena je počela da sumnja, pošto je sve pare iz kuće potrošio i počeo je da štedi na njoj i deci – otkriva izvor i tvrdi da ga je Milica otkačila posle godinu dana, kada je ispunila svoj cilj.

PREPORUKA:   FINALE ELITE: Jelena Marinković se ne kaje prevare, sin Milene Kačavende dominirao u finalu!

– On se, jadan, zaljubio, a Milica je bila sa njim samo zbog novca. Dok je imala seks sa njim, bila je i sa drugim muškarcima, tako da je za godinu dana uspela da otvori frizerski salon i napusti svoj zanat. Ipak, pošto joj salon nije doneo toliko novca kao što je donosio seks, Milica je povremeno bila sa imućnim muškarcima, koji su joj plaćali i po 300 evra za sat, pa je i tako zarađivala dok nije ušla u rijaliti – završava izvor.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!