.

PROMISKUITETNA Mina Vrbaški u Zadruzi imala seks sa najviše različitih muškaraca, ili je to možda radila zbog para, kao što to rade PROSTITUTKE?!

REKORDERKA: Ceo spisak FRAJERA sa kojima je Mina Vrbaški imala INTIMNE ODNOSE u „Zadruzi“! FOTO

Starleta Mina Vrbaški postala je poznata domaćoj javnosti nakon što je 2017. godine optužila folk pevača Šaka Polumenta da je njoj, tada maloletnoj devojci, slao snimke u kojima joj se udvarao.

Mina Vrbaški

Mina Vrbaški • Tv Pink / screenshot

Nakon ovog skandala dobila je poziv da ude učesnica „Zadruge 1“, što je oberučke prihvatila, a u rijalitiju je nastavila da niže skandale.

Mina i Đekson

Mina i Đekson • screenshot TV Pink / screenshot

Vrlo brzo je stupila u emotivnu vezu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim je pred kamerama više puta imala intimne odnose. Njihva veza bila je turbulentna i puna svađa, a kada su s erastali, ona se upustila u vezu sa manekenom Tomom Panićem.

Mina Vrbaški i Toma Panić
Mina Vrbaški i Toma Panić • Screenshot YouTube / youtube

Mina je bila slobodna i u vezi sa Panićem, pa je imala sa njim intimne odnose kada god im se ukazala prilika.

Mina i Jovica
Mina i Jovica • Print Screen / youtube

Ova skandalozna devojka je ušla i u „Zadrugu 2“, a tamo nastavila sa vrelim akcijama sa muškarcima. Prvi na spisku bio je Jovica Putniković. Njihova veza nije dugo potrajala, ali nisu se libili da imaju intimne činove pred kamerama.

Mina Vrbaški i Marko Marković
Mina Vrbaški i Marko Marković • youtube

U decembru 2018. godine učesnik rijalitija „Zadruga 2“ postao je maneken Marko Marković, a ni on nije ostao imun na čari Mine Vrbaški, koja je javno priznala da se u jednom periodu života bavila prostitucijom.

PREPORUKA:   Mina Vrbaški sa 16 godina postala prostituka, klijenti je vezivali i silovali!

Mina je i sa Markom imala vrele akcije kako u krevetu, tako i u tuš kabini.

Savo Perović i Mina Vrbaški
Savo Perović i Mina Vrbaški • youtube

Kao da joj nije bilo dosta prisnosti sa muškarcima pred kamerama Mina je pred kraj „Zadruge 2“ imala poni odnos i sa pevačem Savom Perovićem, koji joj je do tog trenutka bio drugar. Sve se treslo od njihove akcije u sobi za rehabilitaciju.

Mina i Mensur
Mina i Mensur • screenshot

Mina Vrbaški je učesnica i aktuelne sezone „Zadruge“. Ovu sezonu obeležila je njena ljubavna veza sa Crnogorcem Mensurom Ajdarpašičem. Njih dvoje se stalno svađaju, o čemu bruji Srbija, a veliku pažnju publike privlače i njihovi intimni odnosi.

PREPORUKA:   Milena Kačavenda imala je muža kriminalca, puno puta hapšen!

Mina je sa još nekoliko muškaraca tokom učešča u tri sezone „Zadruge“ razmenjivala nežnosti, kao što su Vladimir Tomović, Ervin Mujaković, Adam Đogani, a pomenutih šestorica muškaraca imali su priliku da vode ljubav sa njom. Zbog ove cifre Mina nosi titulu devojke sa najvećim brojem initmnih partnera u tri sezone „Zadruge“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!