.

Propali bivši ministar kulture ulazi u rijaliti Zadruga!

Bivši ministar kulture u Zadruzi?!

Pamtite ga iz doba Slobodana Miloševića, a sada se vraća „na scenu“!

Portal „Pink“ saznaje da će se u rijalitiju Zadruga naći i nekadašnji političar Željko Simić.

Taj portal navodi da će Simić, nekada ministar kulture u eri Slobodana Miloševića, biti jedna od 32 poznate ličnosti koje će se 6. septembra useliti u „grad“ izgrađen za potrebe rijalitija.

Simić je karijeru počeo kao novinar, krajem osamdesetih ušao je u politiku, i bio savetnik predsednika Republike Srbije, predsednik izdavačkog saveta Tanjuga, komiteta za odnose sa UNPROFOR-om, Komisije za praćenje Ženevske konvencije… Bio je i predsednik Vaterpolo saveza Jugoslavije, ministar kulture i upravnik Narodnog pozorišta.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović je pored Kristine novi čovek, lepše se oseća i stalno je srećan, tako srećan nije bio ni pored pokojne žene! (SNIMAK)

Simić je, pred kraj političke karijere, ostao zapamćen i zbog skandala. Bio je osumnjičen za proneveru novca, i snimljen dok je iz stana Viktora Ristovića, poznatijeg pod nadimkom Miša Grof, krade dragocenosti – nakit, parfeme, tabakeru, svećnjak…

Napisao je više knjiga, a posle povlačenja iz politike, postao je profesor na Akademiji za diplomatiju i bezbednost, Fakultetu za menadžment malih i srednjih preduzeća, kao i podgoričkom Pravnom fakultetu Univerziteta „Mediteran“.

PREPORUKA:   Viktorija Viki Mitrović ponovo sa nasilnikom Markom Osmakčićem koji je u rijalitiju trudnu pretukao pa je lažirao smrt oca!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!