.

PROPALITET: Pevač – učesnik Zadruge prevario ženu pred kamerama, prokockao dva stana, uništio život sebi i drugima!

„PROKOCKAO SAM DVA STANA U BEOGRADU“ Pevač prevario ženu sa zadrugarkom, progovorio o POROCIMA: „Bio sam privođen, tu nema kraja“

"PROKOCKAO SAM DVA STANA U BEOGRADU" Pevač prevario ženu sa zadrugarkom, progovorio o POROCIMA: "Bio sam privođen, tu nema kraja"

Foto: printskrin

Nikola Grujić, koji se proslavio u takmičenju „Zvezde Granda“, tokom rijalitija „Zadruga“ u kom je potom učestvovao, prevario je suprugu sa cimerkom Mimom Šarac.

Gruja je jednom prilikom govorio o kocki zbog koje je izgubio mnogo novca, ali i odnosu sa ljubavnicom Milanom Mimom Šarac koja ga je koštala braka.

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Nikola Grujić Gruja
foto: Nenad Kostić

– Žao mi je što sam tako skrenuo pažnju na sebe jer smatram da posedujem i ostale kvalitete. Veza sa Mimom se desila i po tome sam ostao upamćen – započeo je Gruja, pa nastavio:

PREPORUKA:   Бивши учесник Задруге 7 разоткрио понашање Мионе Јовановић, шокантно! (SNIMAK)

Ranije sam se kockao, ali sam taj porok uspeo da prevaziđem. Sada volim malo da popijem i ako žene spadaju u porok, onda su mi porok i žene. Počeo sam da se kockam kao klinac, sa nepunih 18 godina sam išao u kockarnice i gubio dosta novca. Na kocki sam prokockao dva stana u Beogradu.

Nikola Grujić Gruja
foto: Printscreen/Instagram

– Počeo sam rano da zarađujem. Već sa 18 sam počeo da radim, ali najveći problem sam napravio kada sam dva meseca radio u kladionici. Jer kada uđeš u kocku, tu nema kraja. Ali moram da priznam da sam najviše prokockao novca koji sam zaradio od pevanja. Bio sam i privođen zbog nekih tuča – rekao je za naš medij.

PREPORUKA:   Jovana Matora potrošila sav novac roditelja, ni hleba nemaju da kupe!

– Ne mogu da kažem da sam uzimao od zelenaša, ali od prijatelja jesam. Moj problem je bio taj što sam se osilio kada sam počeo da zarađujem malo veći novac. Mislio sam da nije problem kada u momentu izgubim 2.000 evra jer ću to moći da nadoknadim na sledećoj svirci. Međutim, kada je počela korona, postao sam svestan situacije u kojoj sam jer nije bilo tezgi, a ja sam olako trošio zarađeno.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!