.

PROSTITUTKE: Viki Mitrović upoznala Nevenu dok su bili u plaćenom grupnom seksu!

„UPOZNALA SAM JE U TROJCI“: Viki tvrdi da je zadrugarka radila sa njom kao PROSTITUTKA: „Tačno je, bila sam u vezi sa čovekom koji se bavi tim stvarima“

U rijalitiju „Zadruga“, krenulo je da se priča kako se Nevena Savić navodno bavi nastarijim zanatom.

Viktorija Mitrović Foto: screenshotViktorija Mitrović

Naime, Viktorija Viki Mitrović potvrdila je tu priču, pa nastavila da iznosi „prljav veš“.
VIktorija Mitrović Foto: screenshotVIktorija Mitrović

– Moram da dematujem sve navode koji se tiču najstarijeg zanata. Bila sam u odnosu sa čovekom koji ima veze sa tim. Želim da izađem da se bavim poslom kojim ste imali priliku da vidite. Ja ću ovo da rešim napolju, ovde su mi ruke vezane. Ne mogu da kažem da nisam znala čime se on bavi… Trebalo je sve ovo da iskuliram i da ne stvarim sebi probleme. Ja jesam bila na saslušanju, u svojstvu svedoka. Ja demantujem sve te navode – rekla je Nevena.

– Ja smatram da ona priča u prazno. Nije ni pre sedam meseci demantovala mene, sinoć je potvrdila neke stvari. Ovo su šlageri, kako će mene da tuži? Navod za prostituku ne može da se dokaže. Sinoć sam se obratila babi, ona ne može da nađe moje dokumente. Nevena je bila pozvana kao svedok, ne protiv njega, nego da je pitaju da li je radila svojevoljno ili na silu. Ja sam za trojku rekla Lepom Mići, bila je neka igra istine. Ona se naljutila, pa sam ja demantovala i to je prva moja laž. Mi smo nastavile da se družimo. Kad je ulazila u odnos sa Zolom bila sam bliža sa njim, jer sam bila sa Markom. Ja sam Zoli dala znak očima, ono što ja znam. Kad ja ovde kažem da nekog poznajem, opšte je poznato šta sam ja rekla o sebi. Kako me Anđela ne poznaje? Ja sam dala znak i to je moja greška. Ništa što kažem za nju ne umanjuje mene – govorila je Viki.
Nevena Foto: screenshotNevena

PREPORUKA:   Jutjuber Baka Prase se snimao sa sinom od Dragane Mitar, kako bi preko njih stekao dodatnu popularnost!

– Mi smo bile svi kolektivno u poslovnoj saradnji koja je pukla. Ona je bila u kombinaciji sa čovekom, ja sam nju upoznala u trojci. Ona je nakon toga godinu dana bila u tom društvu. Ona je mene navela da uradim grudi kod doktora gde je ona radila pre par godina. Jutros sam čula da je ona bila sa njim u emotivnom odnosu i on joj je davao novac i pomagao, a da nije radila. Grupa je dolazila kod nje, ja nisam tamo išla, niti je ona dolazila kod mene. Meni je dodatno poniženje što je rekla da sam ja njena radnica, a znam kako sam je upoznala. Ja sam rekla kako sam je upoznala, tamo nismo otišla na bleju iz vedra neba, u pitanju je bio novac – nastavila je ona.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!