.

Prva fotografija Miljane Kulić iz bolnice nakon teških operacija, bleda i propala!

PRVA FOTOGRAFIJA MILJANE KULIĆ IZ BOLNIČKE SOBE: Bleda, ISCRPLJENA, otečena, ali i nasmejana, evo s kim razgovara (FOTO)

PRVA FOTOGRAFIJA MILJANE KULIĆ IZ BOLNIČKE SOBE: Bleda, ISCRPLJENA, otečena, ali i nasmejana, evo s kim razgovara (FOTO)

Miljana Kulić i dalje se nalazi pod budnim okom lekarskog tima u Beogradu pošto joj se lekari bore za život nakon operacije želuca u Turskoj. Prema najnovijim informacijana, Nišlijki je zdravstveno stanje sada stabilnije.

Kolege iz rijalitija su da danas razgovarali na video poziv, u kojem mu je Miljana pričala kroz šta sve prolazi.

PREPORUKA:   Bolesna Miljana Kulić nakon dva meseca borbe za život izašla iz bolnice, oglasila se javno na društvenim mrežama

Ono što malo ohrabruje jeste Miljanino lice. Iako bleda i iscrpljena, Miljana se ipak smejala dok je razgovarala sa Carem.

Miljana Kulić

foto: Printscreen7Instagram

Podsetimo, juče je tokom dana kod Miljane u poseti bio i konzilijum psihijatara, koji su sa njom porazgovarali i na osnovu toga procenili kakvi će biti njeni dalji koraci tokom lečenja u ovoj ustanovi, s obzirom na agresivno ponašanje koje ispoljava.

Inače, Miljana je ranije čupala kateter, bila nasilna prema osoblju i pretila da će da skoči sa prozora klinike ukoliko ne dobije cigarete.

PREPORUKA:   Zadruga 6 UŽIVO - prva grupa učesnika nove sezone rijalitija na TV Pinku

kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!