.

Prvo javno obraćanje Aleksandre Nikolić posle saznanja da je Dejan Dragojević ostavio (SNIMAK)

PRVO OBRAĆANJE DEJANU NAKON PREVARE Aleks saznala da ju je ostavio: „Daleko od očiju DALEKO OD SRCA“, misli da nisu bili jedno za drugo (VIDEO)

Aleksandra Nikolić saznala da ju je Dejan Dragojević ostavio, pa mu se obratila u emisiji uživo.

Aleks Foto: screenshotAleks

– Imamo situaciju da te je Dejan ostavio, šta bi mu poručila? – započeo je voditelj „Zadruge“ razgovor sa Aleksandrom Nikolić.

PREPORUKA:   Poruka Aleks Nikolić za Filipa Cara, žesšće ga potkačila!

– To je očekivano, shodno tome kako se ja ponašam danima. Poručila bih mu da je ispravno postupio, nije pogrešio i treba da me ostavi jer vidi šta se sa mnom dešava. Uradio je pravu stvar jer me poznaje i vidi kako se osmehujem, šta radim. Vide i gledaoci, vidiš i ti Milane,. Nisam očekivala da će ovako nešto da mi se desi. Ušla sam sa jednim ciljem, ali šta da radim. Neću plakati niti kukati, ne, sama sam kriva za sve. Želim mu sve najbolje. Možda nismo bili jedno za drugo, a našli smos e tu jedno drugom, posebno ja njemu prošle godine. Daleko od očiju, daleko od srca. Uradio je pravu stvar – rekla je Aleks.

PREPORUKA:   Novo nasilje pred kamerama, Bebica napao Bojanu!

– Šta misliš, koji su razlozi? – pitao je Milan.

– Moje ponašanje, moje ponašanje sa Filipom. Realno, kad je Filip ušao, trebali smo da se zaobilazimo, da ne budemo bliski, znamo situaciju koja je bila prošle godine, a i bivši mi je. Vidi on sve, nije glup i budala – rekla je Aleks.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!