.

Psihički obolela Miljana Kulić ponovo plakala i tronila suze u cik zore zbog deteta koji je sa bolesnim roditeljima ostao u Nišu!

MILJANA RIDALA U CIK ZORE Kulićeva u suzama zbog sina i bolesnih roditelja, jecaji se orili „Zadrugom“

Foto: screenshot tv pink / screenshot

Miljana Kulić sinoć se rasplakala u „Zadruzi 5“ kada se setila svoje porodice.
Miljana Kulić Foto: screenshot tv pink / screenshotMiljana Kulić

– Nedostaje mi sin – rekla je Miljana cimerima kroz suze, pa nastavila:

– U godinu dana su mi se razbolela oba roditelja, a i Zola nije pored mene.

Podsetimo, Miljana je na početku rijalitija poblegla iz „Zadruge 5“ jer joj je nedostajao, pre svega, Zola kojeg je sve vreme dozivala. Produkcija je odlučila da je kazni sa 100.000 evra zbog nepoštovanja ugovora, ali se Nišlijka ipak dogovorila sa njima i vratila se u Belu kuću.

PREPORUKA:   POR*O FILM UŽIVO: Maloletna MilicaVeselinović i Mensur Ajdarpašić imali žestok seks u sred bela dana i to pred ostalim učesnicima rijalitija! (SNIMAK)

– Zola i ja smo zajedno ponovo. Ovom prilikom bih poručila da ga volim. Došlo je do pomirenja. Išla sam u Doboj. Tamo su me ugostili. Ja sam odlučila da se pomirimo. Gledali ste katastrofu između mene i njega, ljudi nas gledaju kao nenormalne. Zatvoren prostor napravi horor. Sada kada bi Lazar ušao volela bih da napravimo šou. Dogovorili smo se da poroke zaboravimo. Odlučili smo da budemo normalni, ja nisam normalna i ja to ne krijem. Zaostala sam mentalno u razvoju. Marija ništa ne veruje dok ne vidi – rekla je Miljana.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!