.

RANO SE SETILA: Otimačica muževa Maja Marinković otišla za savet i prevaspitavanje kod svoje majke!

SVI DETALJI – Nakon što je dobila titulu ljubavnice, Maja Marinković sastala se sa majkom zbog ovoga!

Maja Marinković Taki

Foto: Pink

Marinkovićeva je odlučila da zauvek stavi tačku na romansu sa Janjušem, koji se posle izlaska iz „Zadruge 3″ po svemu sudeći pomirio sa suprugom Enom.

Zadrugarku Maju Marinković u ,,Zadruzi 3“ obeležila je ljubavna veza sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je javno prevario svoju suprugu Enu. Iako je sve počelo kao tajna afera, Marinkovićeva je odlučila da progovori o svemu i prizna svoju ljubav, što je potom i Janjušević uradio, videvši da nema kud.

Maja i Janjuš

 Foto: Printscreen/You Tube

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković i Stanislav Krofak pobegli iz Elite u sred emisije, sledi mim žestoka kazna!

Međutim, došlo je do ljubavnog brodoloma jer se Janjušević po izlasku vrlo lako pomirio sa Enom, što je izazvalo veliki šok, budući da je ona preko Markovog brata poslala informaciju da će podneti papire za razvod braka.

Bilo kako bilo, saznali smo da se Maja videla sa majkom i da su imale poduži razgovor o svemu što se proteklih meseci dešavalo na velelepnom imanju. Podsetimo, Majin otac Taki u javnosti je poznat kao neko ko voli i podržava svoju ćerku, te da za nju čini ono moguće i nemoguće kako bi ona bila srećna. No, Taki je otvoren bio kada je u pitanju odnos Maje i Janjuša i javno ih osudio.

Maja Marinković Taki

Foto: Pink

U razgovoru sa Majom otkrili smo sve detalje razgovora sa njenom majkom, a zadrugarka nije krila da je naišla na oštre kritike svojih roditelja i bližnjih.

PREPORUKA:   Bojan Tomović intervju o provedenom vremenu na psihijatriji (SNIMAK)

Pričale smo o dešavanjima, o mom ponašanju, o postupku koji sam napravila sa Janjušem. Nikada nije bila za naš odnos, nije bila stroga, pokušala je da me razume zbog čega sam sve to uradila, sve sam joj ispričala, ali mi je rekla da nije za mene, da je manipulator i da nije za mene – ispričala nam je Maja.

Maja Marinković

Foto: Pink

Maja na kraju poručuje da je odlučila da zauvek stavi tačku na odnos sa Janjušem, te da sada ima preča posla i trudi se da što vi

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!