.

RASKRINKANA SPONZORUŠA IVA GRGURIĆ: Sukija optužila da je SILOVATELJ, on joj uzvratio da sve plaća SEKSOM, a izneo i dokaze!

RASKRINKANA IVA GRGURIĆ! Sukija optužila da je SILOVATELJ, on joj uzvratio: Sve plaća S*KSOM! Preklinjala me je za pare i stan, pretila i pokušala iznudu! Evo svih dokaza: Fakture, snimci i ŠOK PREPISKE (VIDEO)

Keserović je za Pink.rs odgovorio na optužbe učesnice „Zadruge“ i priložio brojne dokaze za svoje tvrdnje.

Čitav Balkan bruji o dvadesetšestogodišnjoj Zagrepčanki Ivi Grgurić otkako je sinoć u „Zadruzi“ razvezala jezik i priznala da ju je ugledni hrvatski biznismen Marijan Šarić (64) finansirao, držao zatočenu i maltretirao! Njeno priznanje da je „bila zatočenica u zlatnom kavezu čoveka u kolicima“ uzburkala je čitav region, a Iva se tu nije zaustavila, već je oplela i po Suadu Keseroviću Sukiju, za kojeg tvrdi da ga je samo jednom videla – optužila ga je za pretnje smrću, iznudu novca zbog koje bi navodno završio u zatvoru, kada bi progovorila i rekla sve što zna, a takođe etiketirala ga je i kao silovatelja i nasilnika.

Foto: TvPink Printscreen

Tim povodom kontaktirali smo sa Keserovićem, koji je za Pink.rs do detalja ispričao od kada datira njegovo poznanstvo sa Grgurićevom, a potom je optužio da je na sve načine pokušavala da mu izvuče novac koji joj nije dao, zbog čega su usledile pretnje i ucene s njene strane.

– Neprijatno sam iznenađen njenim nastupom, razmišljam da je tužim jer je iznela baš ozbiljne optužbe. Devojka je beskućnica, nema gde da živi, pobegla je iz hotela u Opatiji kada je bila, jer nije imala sto evra za noćenje. Početkom leta poslala mi je zahtev za praćenje na Instatgramu i poruku kako komentarišem Lunu kao pobednicu „Zadruge“, da je ona veliki fan rijalitija i da li bih ikako mogao da je ubacim u narednu sezonu. Nekoliko nedelja smo se bezveze povremeno dopisivali, isključivo o njenoj želji da uđe u „Zadrugu“. Žalila mi se na lošu finansijsku situaciju, da nema gde da živi, da traži posao… Govorila mi je da je ostavio dečko Marinko Zovko i da mora izaći iz stana jer je on našao drugu. Pitala me je da li može doći kod mene na more, jer kao ona zna da ja imam puno apartmana i da li može da dođe sa prijateljicom kod mene. Rekao sam joj da nema problema, da može doći sa društvom, ali da ja neću biti tu jer imam nekih obaveza, ali da će je tu ugostiti. Insistirala je da dođe nekoliko dana kasnije, kada ja budem tu. Došla je, ali nije povela prijateljicu, već je došla sama što me je jako iznenadilo… Pa, ko dolazi na more sam?

Foto: Privatna arhiva

Seks kompenzacija za operaciju vilice

– Odmah sam shvatio da se radi o devojci koja je navikla seksom plaćati naklonost muškaraca. Bila je nametljiva, da mi je bilo neprijatno pred osobljem. Otišli smo te prve noći na večeru, gde su joj totalno popustile kočnice, vulgarno se ponašala i totalno uništila od alkohola, da je već nakon sat vremena počela povraćati. Smestio sam je u apartman, bila je u jako lošem stanju – histerična, pijana, ispovraćana, spominjala nekakvog invalida, čas plakala, čas se smejala… Govorila da se mora snaći za novac ili je čeka opet povratak invalidu… Bio sam šokiran. Sutradan na doručku mi je otvoreno priznala da je u jako teškoj situaciji, da se mora „srediti“ i dovesti u red. Da ima grudi, nos… Ali da joj je velika mana deformacija vilice, da operacija košta 10.000 evra i da li joj mogu za to dati novac. Bio sam šokiran. Nepunih 20 sati nakon što smo se prvi put videli traži od mene tolike pare za deformisanu vilicu! Pitala me je da li imam nekog maksiofacijalnog hirurga koji je to voljan da kompenzuje „za druženja“ – kaže Suki i dodaje da je na sve načine pokušao da je istera iz apartmana uz izgovor da je špic sezone i da je sve rezervisano.

PREPORUKA:   Pobednica Zadruge Iva Grgurić okružena šeicima u Dubaiju proslavila rođendan!

„Preklinjala me je za pare i stan“

– I dalje insistirala na novcu za operaciju – stalno je ponavljala:“Pa, tebi je to sitnica, imaš toliko nekretnina, voziš Mercedes, Porše, a meni ćeš puno pomoći da se rešim tog deformiteta“ i da će se, kad to sredi, puno bolje kotirati kod muškaraca. Otišla je, a ja sam odlučio da prekinem svaki kontakt sa njom, da bi nakon dva dana došla u Opatiju, gde ja inače živim. Pitala je da li se možemo videti, našli smo se na plaži. Tamo sam je zatekao alkoholisanu. Pravila je gluposti, gosti su je gledali… Imala je termin kod jednog poznatog riječkog maksiofacijalnog hirurga sledeći dan i molila me je da joj dam bar 3.000 evra za kaparu. Tada sam shvatio da joj je to otpočetka bio cilj – samo je gledala da izvuče korist, da je ja, kao, ubacim u „Zadrugu“ i da operiše vilicu. Osećao sam se baš loše… Mislim da je nepotrebno da naglasim da je sve vreme insistirala da uđemo u vezu, da joj iznajmim stan u Zagrebu, da zna da sam zauzet, ali da joj to ne smeta. Opet smo otišli na večeru – napila se i doslovno preklinjala da joj dam 3.000 evra za kaparu, jer je sutra ujutru imala zakazani termin. Čvrsto sam odlučio da se nikad više neću naći s njom, rekao sam joj da ću sutra ujutru doći po nju da je vozim na taj termin za operaciju – ističe Suki za Pink.rs i dodaje da joj je sutradan otvoreno priznao da je prekratko zna da bi joj tek tako dao toliki novac. Odmah su usledile pretnje.

Foto: Privatna arhiva

„U*raću ti se u život!“

– Kada je shvatila da joj neću dati pare, priča se promenila potpuno – počela je da mi preti, govoriti da će mi zvati devojku, da će mi se „u*rati u život“, bio sam u šoku! Ignorisao sam njene pozive, da bi me oko 14 sati i zvali iz hotela (ime poznato redakciji) da mi kažu da je gošća Iva Grgurić pobegla iz hotela ne plativši, a kad su je kontaktirali telefonom dala je moje ime i broj i rekla da ću to platiti ja. Od sramote sam skoro umro! Poslao sam odmah prijatelja da izmiri račun. Usledili su pozivi sa sakrivenih brojeva, pretnje da se novac mora dati inače će mi napraviti pakao od života i slično. Trajalo je to desetak dana i onda je prestalo pred njen ulazak u „Zadrugu“ – ispričao je Suki, koji je priložio račun koji je njegov prijatelj platio za Ivu.

Nisam silovatelj, ja sam lud za ženama

– Koliko sam shvatio, kada je govorila o iznudi mislila je na te pare što je ona meni tražila, jer ja sam joj u jednom trenutku rekao:“Iva, za iznudu se ide u zatvor. Ti me ucenjuješ da ćeš mi zvati devojku ili da dam novac, za to se ide u zatvor“. Verovatno je tim poučena obrnula uloge. A njene tvrdnje da sam tukao i silovao devojke su stvarno smešne… Do je bespredmetno i demantovati. Ja sam omiljen kod žena, žene poštujem i lud sam za njima – ko me zna, zna da je tako – ističe Keserović i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

– Ona je mislila da ću ja izaći u javnost sa ovom pričom i sramotiti je dok je u „Zadruzi“, pa me je odlučila preduhitriti sa ovom pričom koja nema veze sa mozgom, da sam ja devojci beskućnici iznuđivao novac… Gospodin Marijan Šarić da ju je držao zatočenu, tukao… Rekla je da ju je čovek od 60 i nešto godina u invalidskim kolicima prisiljavao na nešto – nakon toga, optužbe na moj račun… Iva mora biti svesna da joj gospodin Šarić neće pustiti tek tako da ga blati, imaće velikih problema! Da bi oprala sebe, da optuži čoveka za nasilje, da ju je snimao, držao zatočenu… Nemam reči! I to sve samo da opere sebe, što ide sa muškarcima isključivo za novac. Njenoj priči ne veruje niko, pa ona može da bira koju želi! Njen ceo život je usmeren da preko muškaraca dođe do novca – podvlači Suki i zaključuje:

Foto: Pink.rs/S.Kojić

– Njena simpatija u „Zadruzi“ – Karić… Dečko ima imućnog oca, koliko znam, a svi su u rijalitiju slabijeg imovinskog statusa od njega. I eto, baš se on svideo Ivi. Iva samo ganja imućne muškarce!

Foto: Privatna arhiva

D. Tanasijević

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs, privatna arhiva |pre 3 meseca|pre 3 meseca

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!