.

Rasturačica brakova, PREVARANTKINJA Maja Marinković razvela i Mileta iz Beča i ukrala mu 25000 evra!

„Maja mi je ukrala 25.000 € i razvela me od žene“: Mile (46) iz Beča o prevari atraktivne zadrugarke

– Kristijan zna za našu vezu, ali hoće da me zaštiti – objasnio je on
Maja Marinković

Maja Marinković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Maja Marinković, učesnica aktuelne sezone rijalitija „Zadruga“, često dospeva u žižu interesovanja zbog burne prošlosti, plastičnih operacija i veza sa muškarcima koji su poznati javnosti, a sada se oglasio jedan državljanin Austrije, koji tvrdi da mu je ona napravila pakao od života.

Izvesni Mile Piton, kako se predstavlja, koji živi u Beču, otkrio je da je Maja Marković zbog svojih malverzacija uspela da mu ukrade veliku količinu novca, što nikako ne može da joj oprosti.

PREPORUKA:   Prmiskuitetna i laka ženska Maja Marinković žestoko ponižena mišljenjima ostalih učesnika rijalitija, dno dna (SNIMAK)

– Maja me je pokrala! 25.000 evra je bilo u pitanju, a razvela me je od žene – naveo je za Star Mile, koji ima 46 godina, te tvrdi da su mnogi bili upućeni u njihovu vezu koju su imali dok je ona bila „na slobodi“, odnosno van rijalitija.

Mile je, inače, dobar prijatelj Majinog cimera u „Zadruzi“, Kristijana Golubovića.

– Kristijan zna za našu vezu, ali hoće da me zaštiti – objasnio je on, ističući da iz poštovanja prema njemu Golubović ne želi da priča o njihovoj romansi javno, dok će Marinkovićeva zasigurno vrlo brzo saznati za istupanje u javnosti ovog Bečlije.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!