.

RAZBACIVANJE SA NOVCEM: Starleta Stanija Dobrojević u Zadruzi ostaje samo mesec dana, zgrnuće 50 000 evra samo za pojavljivanje!

Stanija u rijalitiju ostaje samo mesec dana, ali za brdo evrića: Cifra koju će zaraditi je ogromna

– Marko i Stanija su se dogovorili oko svega, imaju poverenje jedno u drugog, zato ona i pazi na svaki svoj pokret u Zadruzi – kaže izvor
Zadruga 5, početak, ulazak

Stanija Dobrojević Foto: Images

Starleta i rijaliti-zvezda Stanija Dobrojević jedna je od najplaćenijih učesnica rijalitija Zadruga 5, koji je nedavno startovao.

Iako je napolju čeka dečko Marko Marković, ona je odlučila da sa psom Pablom uđe u rijaliti, zavrti igru, a potom samo nestane.

Kako se navodi, Stanija je u rijaliti odlučila da uđe samo na mesec dana, a za to vreme koje će provesti u Šimanovcima će navodno uzeti ozbiljnu svotu novca.

PREPORUKA:   Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ulaze u Zadrugu 6, ali neće doći do njihovog susreta, izbegnut direktan kontakt

– Stanija je prihvatila poziv produkcije i televizije Pink, jer poštuje i ceni čelnike, ali je za ovaj put uzela veliku svotu novca, nagađa se da je u pitanju 50. 000 evra – govori izvor i dodaje:

Marko i Stanija su se dogovorili oko svega, imaju poverenje jedno u drugog, zato ona i pazi na svaki svoj pokret u Zadruzi. Možda se desi da nakon nekog vremena opet uđe, ali će ona ostati tu do oktobra, eto mesec dana i onda će izaći napolje, pa će videti šta će i kako će dalje – dodaje izvor za Republiku.

PREPORUKA:   Marija Kulić ispričala ISTINU o sukobu sa Tijanom Kulić, kada je Ivan Marinković dolazio da vidi sina Željka, a pričao je sat vremena o kučetu!

U galeriji pogledajte fotografije Stanije i njenog partnera, Marka.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!