.

REŠENA MISTERIJA – ANABELA OTKRILA DA LI JU JE LUNIN DEČKO MUVAO: Šuškalo se da se to desilo posle Velikog brata, a ovo je ISTINA! (VIDEO)

REŠENA MISTERIJA – ANABELA OTKRILA DA LI JU JE LUNIN DEČKO MUVAO: Šuškalo se da se to desilo posle Velikog brata, a ovo je ISTINA! (VIDEO)REŠENA MISTERIJA - ANABELA OTKRILA DA LI JU JE LUNIN DEČKO MUVAO: Šuškalo se da se to desilo posle Velikog brata, a ovo je ISTINA! (VIDEO)

Anabelu Atijas pitali su da li je tačno da ju je Marko Miljković „muvao“ posle rijalitija „Veliki brat“.

Dugo se spekulisalo na ovu temu, a Anabela je rekla kada je upoznala sadašnjeg dečka njene ćerke Lune Đogani.

PREPORUKA:   Ko je muž Dalile Dragojević iz Amerike?

„Ne, nikad u životu nisam imala kontakt s Markom. Prvi kontakt sam ostvarila pred Zadrugu 1 i sa njim me je upoznao moj tadašnji suprug Andrej Atijas“, rekla je Anabela, pa je usledilo je pitanje kakav bi to dečko po njenom mišljenju bio dobar za Lunu.

„Onaj koji je čini srećnom, a ta sreća se vidi u njenim plavim očima. Drugačije sijaju, izraz njenog lica je dugačiji, način na koji živi, poletnija je, raduje se danu i svemu, ide češće kod frizera, sređuje se. Ništa joj ne pada teško. Ona je jednostavna devojka. Njoj ne trebaju avioni i kamioni da bi bila srećna“, objasnila je Anabela.

PREPORUKA:   GROZNO: Miljana Kulić za jedno većče spavala sa dvojicom a prethodno se uneredila u krevetu!
REŠENA MISTERIJA - ANABELA OTKRILA DA LI JU JE LUNIN DEČKO MUVAO: Šuškalo se da se to desilo posle Velikog brata, a ovo je ISTINA! (VIDEO)

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!