.

Rijaliti prijatelji Kristijana Golubovića planiraju osvetu za kaskadera Uroša Ćertića

KRISTIJANOV KLAN IZ PABA SMIŠLJA PAKLENI PLAN ZA OSVETU: Evo šta će uraditi Urošu Ćertiću, sprema se POTPUNI HAOS! (VIDEO)

KRISTIJANOV KLAN IZ PABA SMIŠLJA PAKLENI PLAN ZA OSVETU: Evo šta će uraditi Urošu Ćertiću, sprema se POTPUNI HAOS! (VIDEO)

Kristijan Golubović i Emil Kamenov su diskvalifikovani iz Zadruge 6, zbog brutalnog prebijanja Uroša Ćertića.

Zadrugari koji su bili u dobrim odnosima sa Kristijanom, danas su se okupili u pabu da smišalju na koje načine mogu da se osvete Ćertiću.

Naime mnogi zadrugari smatraju da je i Uroš trebao da bude kažnjen, jer je započeo svađu i kavgu sa Pecom i Necom i na neki način uticao da se Kristijan i Emil umešaju. Inače obojica su već imali sukobe sa Ćertićem, Kristijan se pre diskvalifikacije fizički sukobio sa njim, a Kamenov je dan pre izbacivanja bio na ivici da se takođe fizički obračuna.

– Moramo da nađemo način da se osvetimo Urošu za sve što radi danima, što maltretira i provocira druge – rekla je Jelena Golubović.

Kristijan Golubović

foto: Pritnscreen

– Čovek ako hoće da nađe način da se osveti, naći će način. Ideš tamo dok sedi na stolici i puši, hoćeš da mu nasadiš kantu, priđeš mu sa leđa i nasadiš mu kantu na glavu, ako hoćeš da ga pljuneš, priđeš i pljuneš mu u lice. Već su mu se popišali po krevetu, meni to neko da uradi, glavu bih mu otkinula – rekla je Ivana Puzić, koja je imala zajedničku tačku sa Golubovićem na Zadrugoviziji.

PREPORUKA:   Bivša učesnica Parova: Aleksandra Nikolić je imala sek*ualne odnose sa matorim muškarcima, to je radila pod uticajem narkotika!

– Ma on zaslužuje da se uzme puna kesa sa đubretom i da se sve to đubre polije po njemu – rekla je Golubovićeva.

Uroš Ćertić
foto: Nemanja Nikolić

– Možete i dok spava, da mu neko priđe i polije ga kofom vode ili nečega drugog, možete šta god vam padne na pamet da uradite – rekla je Valentina, najmlađa učesnica Zadruge 6 i dodala:

– Ne mogu da svarim Uroša Ćertića, on je jedan kreten i mnogo me nervira, zato što otkako je ušao u Zadrugu samo provocira i vređa ljude – rekla je Valentina.

PREPORUKA:   LJUBOMORNI BOLESNICI: Starleta Maja Marinković se posvađala i potukla sa Bilalom, on joj prosuop makarone na glavu, ona njemu jogurt, posle velike svađe se ljubili!

– Meni je malopre rekao ironično sa podsmehom „Pozdravila te baka“, šta ja posle toga treba da mu odgovorim – rekla je Jelena Golubović.

– On je retardiran, on je posebna priča, čovek je debil, ima tako iritantno ponašanje i stav i mnoge zadrugare u žasno nervira- rekla je Ivana Puzić i dodala:

– Uroš stvarno lepo izgleda, ali je kreten. Čoveče Makedonca je uhvatio za kosu i počupao mu pramen – rekla je Banjalučanka.

– Nisam videla lepšeg i zgodnijeg čoveka, a da je toliko pun zlobe i jeda i da je tako pokvaren – rekla je Golubovićeva.

Kurir.rs/Stefan Božović

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!