.

Rijaliti učesnica nasledila milione pa uživa u bogatstvu i blagostanju!

BIVŠA ZADRUGARKA ŽIVI OD INOSTRANE PENZIJE! Udala se za starijeg muškarca, posle njegove smrti nasledila NOVAC: Promenila izgled

BIVŠA ZADRUGARKA ŽIVI OD INOSTRANE PENZIJE! Udala se za starijeg muškarca, posle njegove smrti nasledila NOVAC: Promenila izgled

Foto: Printscreen Pink

Draganu Stojančević javnost je upoznala pre nekoliko godina kao učesnicu „Zadruge 3„, gde je imala nekoliko ljubavnih afera, međutim ono što je još više privlačilo pažnju jeste njena burna prošlost, a posle rijalitija potpuno je promenila izgled.

Dragana Stojančević
foto: Printskrin/Instagram

Dugo nije bilo poznato čime se ova devojka tačno bavi, osim što se oprobala kao rijaliti učesnica, a onda je potom pokrenula privatni biznis.

Dragana je iz Smedereva i pred njen ulazak u rijaliti, domaći mediji su došli do saznanja da je ona navodno bila u braku sa starijim muškarcem, od kog je nasledila penziju nakon što je on preminuo.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić pokazala novog dečka, kršan, kao od stene odvaljen!

Dragana je bila u braku sa vremešnim gospodinom koji je bio inostrani penzioner. Ubrzo je umro, pa je tako ona nasledila njegovu deviznu penziju – otkrio je tada izvor za domaće medije.

Dragana Stojančević
foto: Printscreen/Instagram

Atraktivna brineta tada je potvrdila da jeste penzionerka, kao i da joj novca ne manjka.

Sve što mogu da vam kažem jeste da imam penziju i da sam zaradila dovoljno novca da mi ni pobeda u rijalitiju nije potrebna. Ja sad ulazim, a vi ćete već iskopati kako i na koji način sam sebi obezbedila penziju – rekla je ona tada za „Alo“ pred ulazak u „Zadrugu 3“.

PREPORUKA:   Kuća tragićno nastradalog Mihaila janjuševića, rođenog brata Marka Janjuša

Stojančevićeva je u međuvremenu dosta promenila svoj fizički izgled – prevashodno frizuru, koja ju je učinila gotovo neprepoznatljivom.

Dragana je u rijalitiju „Zadruga 3“ imala ljubavnu aferu sa Banetom Čolakom, zatim je Stefan Kandić Kendi pokušavao da je osvoji, a na kraju je pala na šarm Bojana Đukića.

Kako se pisalo, Dragana je potom u rodnom Smederevu otvorila butik ženske garderobe i na otvaranje je pozvala bivše cimere iz rijalitija, a da li se još uvek bavi time nije poznato.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!