.

Rijaliti učesnica Voljenka Ilić pronađena mrtva, ovo je istina o njoj i Arkanu!

DOBIĆEŠ BATINE! Otkrivena prava istina o mrtvoj Voljenki i Arkanu, u sve umešan i Knele!

Voljenka je svojevremeno govorila o tome zašto je dovode u vezu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.
Voljenka Ilić

Foto: Alo/Printscreen

Voljenka Ilić koja je pronađena mrtva u bazenu svoje kuće u Dominikanskoj Republici, bila je jedna od najlepših žena Jugoslavije, a bavila se i pevanjem i manekenstvom. Bivša učesnica Parova bila je samo sa „opasnim“ momcima, a jednom prilikom je otkrila da joj je jedina neostvarena želja da ima decu.

PREPORUKA:   Javno obraćanje Ane Ćurčić sinu Luki

Ona je svojevremeno govorila o tome zašto je dovode u vezu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Voljenka je tada rekla da je ona u to vreme bila samo PR Željku i Ceci Ražnatović, a na osnovu toga ljudi su je povezivali kao njegovu ljubavnicu.

Voljenka Ilić

Foto: ATA Images

„Ja sam imala neki nastup i Knele je bio tu sa društvom i mislio je da sam animir dama, i onda sam se ja požalila mami i moja mama se tada pojavila u klubu da me odbrani, ponela je sa sobom i neki heklerčić tada, ali je on uspostavio sa njom veoma dobar odnos i obećao joj da će me čuvati u ovom gradu i da ih tretiram kao braću. Sećam se da sam se tada prvi put vozila u takozvanom slončetu, a mama sedi pored mene i viče dobićeš batine“, ispričala je tada Voljenka koju su pronašli s pričvršćenim tegovima za glavu i vezanim nogama, kao i oproštajno pismo.

PREPORUKA:   Otkriveno kada će Dalila ući u Zadrugu 7 Elita

Kako pišu strani mediji, u njenom domu zatekli su strašnu scenu, a povodom njene smrti oglasila se njena kuma Dina Drašković, takođe bivša rijaliti učesnica, koja je poručila da Voljenka „nije bila srećna“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!