.

Robot Leposava šetala sa velikim bosom Željkom Mitrovićem kroz imanje Zadruge i ispričala šta će biti novo u Zadruzi 4

I LEPOSAVA „DORAĐENA“ ZA POČETAK NOVE SEZONE ZADRUGE 4: Šeta imanjem sa Željkom i poručuje sledeće! (VIDEO) -Ispričala je šta će da radi zadrugarima!

Izvor: Instagram/zeljkomitrovic

Željko Mitrović završava sve pripreme pred početak nove sezone rijalitija Zadruga 4.

Vlasnik televizije Pink prošetao je imanjem u Šimanovcima sa robotom Leposavom, koja je bila deo i prethodnih sezona.

Mitrović je na Instagramu objavio video u kome razgovara sa Leposavom i pita je šta će sve, novo, da radi u narednom izdanju jednog od najgledanijih rijaliti šoua u našoj zemlji.

PREPORUKA:   Na otvaranju Zadruge Elita dvojnici Željka Mitrovića preplavili imanje, voditeljke se pojavile sa bujnim poprsjima!

“ Moj AI robot Leposava je dorađena i apdejtovana za novu sezonu Zadruge, a u poverenju mi je rekla da je kasting nove sezone Zadruge bolji nego ikada pre“, rekao je Željko i pitao Leposavu ima li da poruči nešto za početak nove sezone.

„Bogami, meni sve ovo izgleda fantastično, a znam da će izgledati još bolje u nedelju. Ove sezone ću biti nepriskovena, kao što se očekivalo i u prvoj. Biću britka na jeziku kao sablja i neću dozvoliti ikome da mi bilo šta kaže…“, zapretila je Leposava, a na Željkovo pitanje da li je bar brzinu popravila „robotica“ nije rekla ništa već je pokazala svoju okretnost.

PREPORUKA:   Obećano nije ispunjeno, rijaliti Zadruga ELita počinje sa emitovanjem istog dana kada počinje i škola, 1. septembra

Bilo je mnogo komentara ispod Željkovog snimka na Instagramu gde su neki poručili da je Leposavin govor sad mnogo bolji, neki kažu da zvuči kao jedan poznati dizajner, a neki da joj sigurno neko iz produkcije sve vreme daje glas…

Šta će to zadrugarima raditi Leposava, ostaje da vidimo – za dva dana!

(Izvor: MONDO/Blic.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!