.

RUKOMETAŠICA, UČESNICA ZADRUGE 3, BILA U VEZI SA UDATOM ŽENOM: Umalo nastradala zbog ljubavi, nakon što je muž saznao za aferu, NASTAO JE HAOS

BILA JE U VEZI SA UDATOM ŽENOM Naša rukometašica umalo nastradala zbog ljubavi, nakon što je muž saznao za aferu, NASTAO HAOS
Suzana Ćubela Foto: Printscreen / screenshot

Suzana Ćubela, učesnica „Zadruge 3“, svojevremeno je bila u vezi sa udatom ženom, zbog koje umalo nije stradala. Bivša rukometašica nikada nije krila da je zainteresovana za isti pol, te da su upravo žene njena slabost i mana.

Suzana Ćubela Foto: Printscreen / screenshot

Suzana Ćubela

Suzana je inače iz Valjeva i ima tridesetčetiri godine, a u svom rodnom mestu ostala je upamćena kao veoma srdačna i draga devojka, ali često nerealna kada je izbor partnerki u pitanju.

PREPORUKA:   Poniženje za Maju Marinković, traži savet od Aneli Ahmić u vezi intimnih odnosa sa Stanislavom!

„Suzana je uvek imala lepe devojke, one za kojima se okretao ceo grad. Nikome nije bilo jasno šta vide na njoj i zašto su se odlučile baš za nju jer ona nije lepa, nije ni zgodna, a mnogima je iritantna baš zbog svog imidža i ponašanja. Iako je uvek bila sa mladim i slobodnim devojkama, Ćubela je pre nekoliko godina odlepila za ženom koja je bila udata. Ma to je bilo fatalno po nju – kaže navodno odlično obavešten izvor za „Srpski telegraf“.

Kako je pomenuti izvor objasnio, njih dve su se upoznale na jednom prijemu, a to je navodno bila ljubav na prvi pogled.

Iako udata žena isprva nije želela da bude sa Suzanom, vremenom su postale bliske i njoj je prijala pažnja koju joj je rukometašica posvećivala. One su nakon toga krenule da se viđaju i ubzo su uplovile u strasnu aferu koja nije imala lep završetak.

PREPORUKA:   HITNA OPERACIJA Stanislava Krofaka, svi šokirani!

Nakon što je suprug nepoznate devojke otkrio da ga žena vara sa Suzanom, namamio je u njegov stan, a potom je usledio haos i tuča iz koje se Suzana jedva izvukla.

Izvor dodaje da je Suzana tada pobegla iz stana krvava i u suzama, a da je ta ljubav tada završila.

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!