.

Saška Karan likuje: Razjareni, ćopavi vepar i monstrum seljak stočar pčelar Miki Đuričić!

Miki Đuričić izdržava uslovnu kaznu kućnog zatvora u Kupinovu, a ovom odlukom suda je zprepašćena i Saška Karan, njegova nekadašnja cimerka iz rijalitija „Zadruga“. Ona likuje: Razjareni, ćopavi vepar i monstrum Miki Đuričić je pokazao svoje pravo lice.

Saška Karan likuje: Razjareni, ćopavi vepar i monstrum Miki Đuričić! Screenshoot/Instagram

„Razjareni, ćopavi vepar i monstrum Miki Đuričić je pokazao svoje pravo lice. Sada ispada da sam bila u pravu kada sam pričala da sam čula da je bio nasilan prema rođenoj sestri i pokojnoj majci“- izjavila je Saška Karan za Star.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić pre ulaska u Zadrugu ostavila molbu za svoju bivšu ljubav Acu Bulića

„Taj degenerik je isto uradio i Ivanu Marinkoviću u jednom rijalitiju, pa prošle godine u „Zadruzi“ Lepom Mići, a i na mene je nasrnuo.“

„On ima problem sa svojim bolesnim mozgom“- dodala je Karanova, ističući da je iz više izvora čula i da Miki Đuričić navodno konzumira i zabranjene supstance.

„Opasan je po okolinu. Pa i njegov rođeni otac Mirko podržava ovo što je on uradio. Ni on čovek nije normalan, i njega treba smestiti u zatvor. To je njima izgleda sve genetski i nasledno“.

PREPORUKA:   Miljana Kulić nakon izbacivanja iz Zadruge i diskvalifikacije otišla kod Bebice, vesela iako je dužna 100000 evra!

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Star

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!