.

Sestra Kristina išamarala Kristijana Golubovića, sve je snimljeno kamerom! (SNIMAK)

PALA ŠAMARČINA! ZAVRNULA GLAVU KRISTIJANU GOLUBOVIĆU: Psihički me ugrožavaš, nemoj da te PRIJAVIM! Snimak kruži mrežama (VIDEO)

PALA ŠAMARČINA! ZAVRNULA GLAVU KRISTIJANU GOLUBOVIĆU: Psihički me ugrožavaš, nemoj da te PRIJAVIM! Snimak kruži mrežama (VIDEO)

Kontroverzni rijaliti učesnik Kristijan Golubović raspravljao se sa sestrom Kristinom, a sve je snimila njegova trudna devojka Kristina Spalević i objavila na društvene mreže.

Dok su Kristijan i njegova sestra čekali Kristinu, počeli su da se „prepucavaju“, a potom mu je ona udarila šamar. Kristijan se iznervirao i odmah joj odbrusio, a pratioci su sve ispratili na Instagramu.

„Znaš šta ću da ti napravim od života?“, govorio je Kristijan, a sestra mu je odbrusila:

Kristijan Golubović

foto: Printscreen/Zadruga

„Ma, kome ćeš ti? Nemoj da ti slomim naočare.“

PREPORUKA:   Dejan Dragojević: To što je Kristijan Golubović zavoleo kurvu koja ga je razvela od žene i odvojila od deteta ne znači da su sve žene kruve!

Kristina Golubović tada je udarila Kristijana.

„Nasilje se kažnjava“, vikao je Golubović, ali se sestra nije dala:

„Boli me uvo, psihički me ugrožavaš, nemoj da te ja prijavim za nasilje“.

Kristijan Golubović, Kristina Golubović
foto: Tik Tok

Podsetimo, Golubović se našao u centru skandala kada su se u medijima pojavile informacije, snimci i fotografije da je ukrao parfem u Beogradu usred bela dana.

– Što da ne ukradem, kad mogu, to je fora, to je Dejvid Koperfild stil. To je na kraju 100 dinara. Ljudi bi to nazvali kleptomanijom, ali za mene je to sprdnja koja me je možda i dovela u situaciju da se sada piše da kradem parfem. Ne bežim od toga da kažem da bih svaki dan mogao da ukradem 10 parfema, ali što bih danas krao jedan parfem, kada u optužnici iz 1998. godine imam 6.300 „kartije“ parfema iz parfimerije – rekao je nedavno Kristijan.

PREPORUKA:   STRAŠNO PREBIJANJE PRED KAMERAMA: Kristijan Golubović i Emil Kamenov prebili Uroša Ćertića, odmah diskvalifikovani iz Zadruge 6!
Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Red Tv

Kurir.rs/K.Đ.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!