.

SKANDAL: Lepi Mića poručio Urošu da će ga silovati!

SKANDALOZNO PONAŠANJE! Lepi Mića sramno reagovao na udvaranje mladog Uroša, pa poručio da će da ga siluje!

Skandal majstor, Lepi Mića, spreman je da uđe u narednu sezonu Zadruge, što i nije čudno, s obzirom da je od deo od prve sezone, te da mu je rijaliti po svemu sudeći već postao opsesija, ali se nimalo nije promenio, govori činjenica da i pred sami ulazak nastavlja da deli svoje tragikomične stavove i mišljenje.

Lepi Mića

Foto: Alo/Printscreen

PREPORUKA:   Stanija Dobrojević žestoko uzvratila Marku bodibilderu: ja sam te proslavila!

Na početku Zadruga Elita Uživo, Lepi Mića, poznat po gnusim i sramnim uvredama, psovkama, skandaloznim izjavama i ponašanju, Lepi Mića je ponovo pokazao prostačko ponašanje, te sasuo niz uvreda na račun rijaliti cimera koji može dete da mu bude po godinama.

Naime, Mića je ljutito reagovao na udvaranje mladog Uroša Stanića, pa poručio da će da ga siluje, što je mnoge ostavilo bez teksta, imajući u vidu da je pomenuti mladić već prošao kroz fizičko maltretiranje.

Mića je istakao da ne postoji osoba kojoj neće pružiti ruku i da je sa većinom u dobrim odnosima, te je misteriozno odgovorio na pitanje kako će se slagati sa „Kumom nacionale“ Milenom Kačavendom.

PREPORUKA:   Nenad Macanović Bebica ponovo razotkrio Kuliće, Miljana dobija najgorte lekove za šizofreniju!

– Zašto odmah pravite te stvari? Kad gledaš šta se dešava unutra to je druga strana spolja. Mi ne znamo ko će da bude unutra, ajde da pustimo vreme da donese sve – odgovorio je Mića.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!