.

Snimak trenutka kada miljana baca kamenje i beži iz Elite, a onda je diskvalifikovana! (SNIMAK)

PROCURIO SNIMAK MILJANINOG BEKSTVA: Kulićka pre diskvalifikacije napravila KARAMBOL, gađala učesnika KAMENJEM! (VIDEO)

Diskvalifikovana učesnica „Elite“ nije mogla da se smiri nakon emisije „Izbacivanje“!
PROCURIO SNIMAK MILJANINOG BEKSTVA: Kulićka pre diskvalifikacije napravila KARAMBOL, gađala učesnika KAMENJEM! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Miljana Kulić je danas diskvalifikovana iz rijalitija „Elita“, samo pet dana pred veliko superfinale. Veliki Šef se oglasio i poslao pismo na adresu Bele kuće.

Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana i snosiće kaznu od 50.000 evra – glasilo je pismo Velikog šefa.

Danas je na društvenoj mreži Instagram procurio snimak njenog bekstva. Kulićeva je u ranim jutarnjim satima napustila imanje, a kako se vidi na snimku, Uroša Stanića je gađala kamenjem. Obezbeđenje ju je jurilo po imanju.

Fanovi su odmah počeli da spekulišu o razlozima njenog bekstva, a glavna teorija je da joj se nisu dopali procenti glasova, koje je dobila sinoć u emisiji „Izbacivanje“. Podsetimo, prošle noći imanje u Šimanovcima je napustio Nikola Lakić, koji je imao samo tri odsto glasova podrške, a Miljana 41.

 Miljana Kulić ima41 odsto glasova, 30 odsto glasova ima Bojana Pavlović, 26 odsto glasova ima Ivan Marinković i tri odsto Nikola Lakić, koji napušta „Elitu“ – otkrio je sinoć voditelj Darko Tanasijević.

Republika

Foto: Pink, red tv

Marija i Miljana Kulić

Inače, Miljanina majka Marija Kulić se oglasila za Republiku, te otkrila da je njena ćerka stigla jutros u Niš.

Miljana je došla kući još jutros! Nije htela više da sedi, za pet dana je finale. Nije mogla da gleda kako nemoralne postaju moralne. Ona je dobro, jedva smo čekali da dođe! Milion puta sam vam rekla da ja gledam rijaliti samo zbog nje. Jedva sam čekala da ne puštam i da znam da mi je ona tu. Sa Željkom se još nije videla, Željko je u zabavištu. Otišla je da mu kupi neke kocke, mada ne znam šta će mu, ima deset kutija! Ići ćemo kasnije u akva-park, a planiramo i da odemo na more. Siniša je dobro – poručila je vidno raspoložena Marija.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!