.

Šokantne pretnje ubice Zvezdana Slavnića! (SNIMAK)

Domaća javnost je šokirana pretnjama Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

Domaća javnost je šokirana pretnjama Zvezdana Slavnića koje je uputio bivšoj partnerki Ani Ćurčić! Vidiš li kakav sam sada kada sam na televiziji?

Domaća javnost je šokirana pretnjama Zvezdana Slavnića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Bivši nevenčani par Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić već danima ratuju u rijalitiju „Zadruga“, a ono što je posebno zgrozilo javnost jeste njegova agresija koja je u poslednje vreme izuzetno izražena.

Na društvenim mrežama sada kruži snimak sinoćnog skandala koji je bivši robijaš napravio tokom svađe sa Ćurčićevom, kada je bacao sve što je dohvatio pred sobom, te zverski pokušao da se reši obezbeđenja koje mu nije dozvoljavalo da napravi veći incident, a onda i njima uputio niz pretnji.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić PLAČE svaku put kada pogleda u bebu, seli se u Hrvatsku! (SNIMAK)

Međutim, Slavnić se tu nije zaustavio, pa je na izlazu kod vrata zapretio Ani, zbog čega se kako gledaocima, tako i zadrugarima zaledila krv u žilama.

– Vidiš li kakav sam sada kada sam na televiziji? Zamisli kakav ću napolju da budem? Samo se igraj, samo se igraj – zapretio je Slavnić besno dok se Ana skamenila od straha.

PREPORUKA:   Milena Kačavenda ispričala sve o Zvezdanu Slavniću što se nije znalo do sada!

Domaća javnost je šokirana Slavnićevim rečima, te su se komentari samo nizali, a video možete pogledati OVDE.

Podsećanja radi, Ana je u više navrata govorila da je godinama trpela nasilje od njega, da ju je tukao, zverski mučio i psihički i fizički, a nakon ovih pretnji sve više deluje da je bila potpuno iskrena.

Izvor: svetplus.com/republika

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!