.

ŠOPIĆEVA POLJUBILA BORU! A onda Filipa nazvala UTEŠNOM NAGRADOM?! Haos na vidiku!

ŠOPIĆEVA POLJUBILA BORU! A onda Filipa nazvala UTEŠNOM NAGRADOM?! Haos na pomolu!

Ivana Šopić, Vladimir Tomović i Stefan Karić odmarali su u spavaćoj sobi „Zadruge 3“, kada im je prišao Bora Santana sa neobičnim predlogom. Naime, on je poželeo da bude u vezi sa Šopićevom, koja je inače sa Filipom Đukićem, a zauzvrat on bi joj dao novac.

Tada, nastala je zabava kakvu rijaliti kamere do sada nisu snimile!

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković i Stanislav Krofak se postideli ličnog eksplicitnog se*sa pa pobegli iz Elite!

„Prirodnim putem, spaseš i nju i njega. Najveći haos u istoriji ‘Zadruge’. Nešto bi tu moralo da se desi. Se*s me ne zanima sa tobom na silu! Ja uvek imam para. Šta hoćeš? Ja znam šta je tebi u glavi, duša te boli, jer ti je drugarica bila sa njim. Umorilo te nešto, zbog Stefija, a Filip ti je onda bio…“, pričao je Bora.

„Boro, meni ne treba haos. Ti i ja kad bi se smuvali, odmah bi nas zvali. Treba da se desi se*s, ali imam jedan problem, ti se meni ne sviđaš! Volim drugačiji tip muškarca. Onda mi daj soma i po! Moram na frizuru i nokte. Hoću sve! Sve si u pravu, Filip mi je bio utešna nagrada“, prihvatila je Šopićeva igru, ali zbog ovog komentara mnogi se pitaju šta li će Filip reći. Ivana je tvrdila da ne može da se poljubi sa Borom, zbog njenog dečka Filipa Đukića. Ipak, Bora je uspeo nakon nekoliko pokušaja da izmami poljubac od Šopićeve, ali u obraz. Tomović i Karić, sa druge strane, skočili su kao opareni i izneli tvrdnje da se zadrugarka naježila zbog toga.

PREPORUKA:   Supruga Lepog Miće se nigdene pojavljuje a sa njim ima sklopljen dogovor!

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!