.

Stanija Dobrojević napumpala grudi da bi zavodila Kristijana Golubovića u Zadruzi 4

„http://www.svetplus.com/vesti/57957/stanija-uradila-remont-zeli-da-raspameti-kristijana-(video)“>Stanija uradila remont! Želi da raspameti Kristijana! (VIDEO) Za manje od nedelju dana useliće se na velelepno imanje u Šimanovcima i još jednom okušati sreću u rijalitiju! Stanija uradila potpuni remont! Želi da raspameti Kristijana!

Stanija uradila remont! Želi da raspameti Kristijana! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Stanija Dobrojević, najpoznatija srpska starleta, za manje od nedelju dana useliće se na velelepno imanje u Šimanovcima i još jednom okušati sreću u rijaliti programu „Zadruga“.

Za njeno učešće vlada veliko interesovanje, s obzirom na to da će se naći oči u oči sa svojim najvećim neprijateljem Kristijanom Golubovićem. Njih dvoje već godinama vode medijski rat, a nedavno su se dobro potkačili, pa su jedno drugom poručili da će se potruditi da boravak onog drugog u „Zadruzi“ bude veoma neprijatan!

PREPORUKA:   Samir Ramović izbačen iz Elite odlukom gledaoca

Koliko je Staniji važno da sve bude pod konac i da sebe predstavi u najboljem svetlu, svedoči činjenica da je nedavno posetila estetskog hirurga, koji joj je uvećao grudi, jer starleta želi da izgleda perfektno, saznaje „Alo!“.

-Stanija će igrati na kartu seksepila u „Zadruzi“ jer je svoje telo dovela do savršenstva. Kupila je samo provokativnu garderobu, po kući će nositi seksi veš i planira da izludi muškarce, a posebno Kristijana, koji je u medijima pričao da nije bio zaljubljen u nju tokom zajedničkog boravka u rijalitiju „Farma“ – otkriva izvor blizak starleti za „Alo!“.

PREPORUKA:   ANELI: Proganjaju je demoni i košmari zbog odluke da abortira bebu! (SNIMAK)

Kristijan Golubović je pre nekoliko dana za naš list ispričao da Stanija ima finansijera iz Amerike koji je stariji gospodin, ali i da spava sa dedama kojima je kao krupije delila žetone. Ona mu je tada poručila da bi najbolje bilo da prestane da je proziva jer će otkriti sve što zna o njemu i poručila mu da ga u rijalitiju čekao pakao!

Kako će se razvijati njihov odnos i da li će se Stanija i Kristijan konačno obračunati u „Zadruzi“, videćemo od 6. septembra.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!