.

Stanija podržava Asmina Durdžića da uzme starateljstvo nad detetom od Aneli Ahmić

PODRŽAVAM ASMINA U TOME DA UZME NORU! Šok optužbe na račun Aneli, Stanija otkrila da će Durdžić zatražiti starateljstvo nad ćerkom

Ovo niko nije očekivao

Stanija Dobrojević

Foto: Printscreen/RED TV PRINTSCREEN

Starleta Stanija Dobrojević je večeras gost u emisiji ‘Pitam za druga’ kod Dalile Dragojević.

Odnos između starlete Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića bio je predmet široke medijske pažnje tokom proteklih meseci.

Ona je sada otkrila sve detalje koje potresaju ceo region ovih nedelja.

Stanija je progovorila i o tome da li će Asmin zbog svega što se izdešavalo zatražiti starateljstvo nad ćerkom Norom.

PREPORUKA:   Jovana Matora glumi jadnicu, sve je znala, nameravala da je sažaljevaju!

– Ja mislim da će on pokušati da uzme malu. Ovo čemu se izlaže dete je strašno. Ranije sam bila na strani žena, ali sada kad vidim njega, ovo je strašno. Ova situacija je takva da je on davao mnogo novca da ona bude majka i gospođa da brine o detetu. On je i kad je ona otišla u rijaliti, rekao je da su majka i Sita bile normalne da bi išao tamo i nosio pare. Sada kad je isplivao i drugi muškarac i sve, on je rešio da uzme dete – rekla je Stanija i otkrila da li će prihvatiti Noru.

– Normalno je da prihvatite nečije dete kad je ljubav velika, to je normalno. Ja decu volim, jedva čekam da imam porodicu i svoju decu… – kaže Dobrojevićeva, a onda je iznela šok optužbe o Aneli i njenoj porodici.

– Ozbiljne mahaluše su u pitanju. Nije trepnula lažulja kad je prebacila na brata kad sam spomenula ime Alen. One su prevare veka. Mahaluša benda, najveća sprdnja. Meni fanovi šalju, narod ih raskrinkava, same se ukopale. Njena majka došla da se slika kod moje zgrade, svi su je pljuvali. Iz Šimanovaca otišla u Rumu da se slika ispred moje zgrade. Svako ko ima veze s njima treba da ide kod hodže da se čisti. Ako je Karamujić pobegao i rekao da je kuća puna toga, onda je sve jasno. Zajedno će da gore u tom paklu! – rekla je Stanija.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!