.

STANIJA ULAZI U ZADRUGU: Smislila je plan kojim će VRATITI VLADIMIRU TOMOVIĆU za sve, u sve je umešana OVA ZADRUGARKA

STANIJA ULAZI U RIJALITI Smislila je plan kojim će VRATITI TOMOVIĆU za sve, u sve je umešana AKTUELNA ZADRUGARKA

Odnos Maje Marinković i Vladimira Tomovića intrigira verne pratioce „Zadruge 3“, a sada njen otac otkriva taktiku svoje mezimice i ističe da Stanija uskoro ulazi u rijaliti.

Maja Marinković Foto: screenshot

Maja Marinković

– Maji se ne sviđa Tomović, ona ga samo z******a. Nikada ne bi bila sa njim jer joj je Stanija Dobrojević prijateljica – počeo je priču za Svet Radomir Marinković.

PREPORUKA:   Janjuš raskinuo sa Aneli, odmah se zbližio sa drugom ženskom koju je napala Aneli!

– Njih dve su baš dobre, a Maja poštuje prijatelje i nikada ih ne izdaje. Upućena je do detalja kako je Vladimir maltretirao Staniju, a otkako je ušao u novu sezonu, glumi Don Žuana, pa su njih dve rešile da mu Maja dođe glave. Sve što radi je njena igra koju su do detalja razradile – nastavio je priču Majin otac.

Stanija Dobrojević Foto: Promo
Stanija Dobrojević

– Vladimir misli da može da vrti svaku devojku oko malog prsta, a Maja mu ne ide uz dlaku. Nema to nikakve veze sa malom Minom Vrbaški, ona je trenutno kolateralna šteta. Pravi Crnogorci se ne ponašaju kao on. Ne može Maja da se takmiči sa Minom, ipak joj Mina nije ni do kolena. Njih dve su dva različita sveta. On kao da je neka faca, govori mojoj ćerki da dođe da ga poljubi za laku noć, videli smo kako mu je odbrusila. Igra sa njim toplo-hladno, a pravi haos će biti kad uđe i Stanija – otkrio je on, pa zaključio:

PREPORUKA:   Ljubavnik Stanije Dobrojević joj poklonio besnu mašinu od 280000 evra!

– Ima on da pobegne glavom bez obzira! Pravo da vam kažem, uživam gledajući Maju kako se igra jer ona nije amater kao što je većina njih!

BVlic

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!