.

Starleta Anđela Veštica zarađuje pare skidanjem pred kamerama, poznati muškarac, mušterija platio pa tražio novac nazad!

Anđela Veštica optužila zadrugara da joj je uplaćivao novac na sajtu za odrasle, pa joj tražio pare nazad

Starleta je sada doživela neprijatnost i to od strane tiktokera i bivšeg učesnika „Zadruge“

Anđela Veštica

Printscreen:TvPink

Starleta i bivša zadrugarka Anđela Veštica među prvima je počela da naplaćuje svoju intimu na sajtu za odrasle, a kako sama kaže, od toga odlično zarađuje. 

Ipak, starleta je sada doživela neprijatnost i to od strane tiktokera i bivšeg učesnika „Zadruge“ Dina Dizdarevića, koji se pretplatio na njen sadržaj, pa tražio novac nazad.

PREPORUKA:   Nakon skandala svog muža sa komšijama i policijom Luna Đogani pobegla iz Beograda!

O svemu tome obavestila je javnost putem Instagrama i javno rekla o čemu se radi.

– Devojke, pazite se TikTokera u pokušaju, Dina Dizdarevića, koji se pretplaćuje na kanale, plaća kontent, pa traži novac nazad. Jadniče jadni – napisala je Anđela uz dokaz da ju je on prethodno blokirao.

– Džabe blok, lično ću se potruditi da svi znaju da sve i svašta tražiš na OF, a onda tražiš novac nazad. Devojke, zapamtite dobro ovu njušku.

Podsetimo, Anđela je među prvima od domaćih starleta otvorila profil na Anđela Veštica Onlifens.

– Ja neću da pričam o tome kao da je to neka tabu tema. Ta platforma ima dva miliona korisnika, u Srbiji je to tabu tema i nije nešto što je uobičajno i normalno. Ja se konkretno bavim prodajom nekih svojih intimnih slika i snimaka. To je kao recimo Instagram, samo gde imaš članove koji plaćaju mesečnu članarinu koju plaćaju meni lično – rekla je Anđela, pa dodala:

PREPORUKA:   Porodični album Lune i Nine Đogani

– Ne bih da pričam zbog konkurencije, ali ubedljivo imam najviše pratilaca. Ti znaš da sam ja skoro kupila stan u vrednosti od 300.000 evra, kako ne bi moglo da se živi, ja nemam drugi posao.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!