.

Starleta Aneli Ahmić prvo imala vrelu akciju sa Janjuševim bratom pa i sa njim!

SKANDALIČINA VEKA! Aneli Ahmić imala VRELU AKCIJU sa Janjuševim BRATOM, otkriveni svi JEZIVI DETALJI!

Aneli Ahmić će slomiti srce Janjušu kada bude saznao!
SKANDALIČINA VEKA! Aneli Ahmić imala VRELU AKCIJU sa Janjuševim BRATOM, otkriveni svi JEZIVI DETALJI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić imala je seks-aferu s Borisom Janjuševićem, kog je nakon toga proganjala u nadi da će s njim biti u ljubavnoj vezi. Kontroverzna učesnica rijalitija „Elita“, koja je sada u ljubavi s Markom Janjuševićem Janjuš i kom je ona najveća uteha u periodu kad je ostao bez mlađeg brata Mihajla, krije od njega da je pre godinu dana upoznala njegovog srednjeg brata, s kojim je on mnogo blizak, imala s njim kres-kombinaciju i nakon toga ga proganjala da budu u vezi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

Aneli, koja iza sebe ima burnu prošlost prepunu skandala, nikada nije krila stvari koje su bile istinite i nije krila da je imala mnogo životnih grešaka. Ipak, tu postoje mnoge tajne kojih ne želi da se seća. Ljubavna šema s Borisom Janjuševićem je jedna od tih stvari. Sve se desilo pre godinu i po dana u Crnoj Gori, gde je ona bila s drugaricama, a on s drugarima. On je baš njen tip muškarca i nije bilo šanse da ga na zapazi i baci oko na njega. Rasna i dominantna odmah je privukla njegovu pažnju i on je zagrizao udicu i tako je sve počelo – kaže izvor Rijalitija koji je dobro upućen u dešavanja između starlete i brata Crnogorca iz „Elite“, pa nastavlja:

Aneli je doslovce odlepila za Borisom, koji je zdrav, sportski tip, prava muškarčina, sve ono što ona nije imala pored Asmina. Boris je malo konzervativniji, pa je on sve hteo polako, a ona je želela seks odmah. Seks se desio jedne večeri na plaži, gde ga je Aneli pijanog iskoristila i odradila šta je želela: „Ne pamtim bolji seks. Boris je obdaren i pravi je mužjak. Ma ja ću da se udam za njega. Neće mi umaći“, govorila je ona posle seksa koji su imali. Ne lezi vraže, Boris je ohladio i pala mu je u očima posle seksa na plaži. On je prestao da joj se javlja, a ubrzo se vratio u Prijepolje, čini mi se samo da pobegne od nje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita Janjuš

Izvor blizak paru koji je doslovce upućen u dešavanja vezana za starletu iz „Elite“ na kraju je rekao:

Aneli je odlepila za Borisom, a kada je skontala da se on neće vraćati u Budvu, počela je da mu preti i vređa ga. Skontala je da nije više zainteresovan i da je ne želi pored sebe. „Majmune, kresnuo si me, samo to si i hteo. Ima da te pljunem kada te budem srela“, glasila je jedna od njenih poruka. Posle toga ju je Boris blokirao. Nikada on to nije rekao Janjušu, bilo ga je sramota, a ona isto ćuti o svemu. Možda je romansa sa Markom zapravo osveta Borisu, ko će ga znati. Ona zna da on sve gleda i da mu je verovatno muka što mora da ćuti o tome da je bio s devojkom s kojom je njegov brat sada u ljubavnoj vezi. Ma ima da bude haos kada to izađe na videlo. Desiće se užas.

PREPORUKA:   Miljana i Marija Kulić zaradile milione, od razrušene kuće do vile u dvorištu!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!