.

Starleta Deniz Dejm se brani od optužbi koje je iznela cimerka Sandra Čaprić, starleta

RAT BIVŠIH CIMERKI SE NASTAVLJA Deniz Dejm se oglasila nakon što je Sandra Čaprić tužila i žestoko je isprozivala

Ne smiruju se
RAT BIVŠIH CIMERKI SE NASTAVLJA Deniz Dejm se oglasila nakon što je Sandra Čaprić tužila i žestoko je isprozivala

Foto: Alo ilustracija

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić, otkad je napustila Belu kuću odlučila je da pokaže svoje pravo lice i žestoko udari na svakoga ko joj je stao na žulj, dok je boravila u „Zadruzi“.

Pevačica je povela mnogobrojne ratove, a jedan od žešćih još uvek traje, a to je sa atraktivnom Majom Marinković koja joj nikada nije ostala dužna.

Printscreen/RED TV

Sandra Čaprić je tokom učešća u najgledanijem šou programu na Balkanu imala sukob sa Deniz Dejm koji je iz dana u dan raktao sve više i više, a sada je u jednom emisiji na TV Pink rekla da će kontroverzna slovenka „propevati“ na sudu.

PREPORUKA:   Promena Tarse Simov do neprepoznatljivosti, starleta razvela oženjenog repera a onda bez para se povukla i promenila izgled, sada se dodatno i skinula

Sada se za medije oglasila Deniz i otkrila da li joj je stigla tužba od Čaprićeve, pa je priznala šta ona sada misli o svojoj bivšoj cimerki.

Foto: Printscreen/instagram

– Mislim, da niko nije baŠ dobro slušao šta je govorila – svi smo gledali u novo nastali podbradak i hubris kao da je došla sa svirke sa Darkom Lazićem. Možda je sa onim klizanjem kad je nasrnula na mene udarila nesto u glavi? Pouka priče: nemojte da skačete na velike ljude jer čete nisko i pasti – izjavila je Deniz Dejm.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!