.

Starleta i pevačica Sandra Čaprić progovorila o seks kombinaciji sa Franom Pujasom, rakinuli jer je neprekidno želeo seks!

ŠOK! HTEO JE DA BUDEMO INTIMNI SVAKOG DANA! Čaprićeva o AFERI s Franom i novom dečku – Svo troje smo bili zajedno! VIDEO

Pevačica Sandra Čaprić tvrdi je da je bila u kombinaciji s bivšim učesnikom Zadruge Franom Pujasnom i objavila nekoliko njihovih zajedničkih snimaka.

 Sandra Čaprić tvrdi da je bila intimna s Franom Izvor: Pink/screenshot/instagram/sandracapric_official

Nakon što je napustio Zadrugu 5, Fran Pujas sve je iznenadio kada je saopštio da je raskinuo sa pevačicom Elenom Kitić, a ovim povodom se oglasio i reper Mihajlo Veruović Vojaž za kog se pričalo da je glavni krivac njihovog raskida.

Pevačica Sandra Čaprić koja je takođe bila učesnica Zadruge ranije je izjavila da je bila u vezi s Franom, a on da je šokiran ovom njenom izjavom.

Sandra je na svom Instagramu sada objavila nekoliko zajedničkih snimaka s Franom sa bazena, na kom je i javnosti nepoznat dečko i izjavila da je sa Franom navodno bila u kombinaciji.

Fran i ja smo bili u kombinaciji, imali smo s*ks. Oboje smo se složili da nam ne treba veza, ni meni, ni njemu, čak mi je rekao da bi voleo da ostane sa mnom u kombinaciji, da se viđamo svakog dana i da svakog dana imamo s*ks. Ali, šta će mi to, imam dečka iz Beča„, započela je Sandra i otkrila ko je njen novi dečko.

PREPORUKA:   Marko Đedović podržao voditeljku Jovanu Jeremić u borbi protiv nemoralne starlete Maje Marinković

„Biznismen je, kupio mi je za rođendan auto, 101 ružu, ogrlicu… Prelepo mi je sa njim, konačno sam našla muškarca koji ima širinu“, ispričala je ona i dodala:

Čak smo moj dečko, Fran i ja bili zajedno na bazenu, svi. Znao je on da smo Fran i ja bili u kombinaciji, nema problem sa tim, što bi imao? Bilo, prošlo„.

PREPORUKA:   Sandra Rešić je glumica, trese krevet sa Anđelom a ako treba u trenutku će zaplakati, raskrinkavanje je počelo! (SNIMAK)

Fran je bio nekoliko meseci u vezi sa Elenom, a vezu je obznanio po povratku u Zadrugu. Dok nije boravio u rijalitiju, uhvaćeni su zajedno na ulicama Beograda:

(MONDO/Pink.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!