.

Starleta koju prate skandali ulazi u Zadrugu 6, svakodnevno se tukla i svađala!

SKANDALOZNA STARLETA ULAZI U ZADRUGU? Poznata po HAOSU, tuče su joj BILE SVAKODNEVNICA, a to je samo delić njene RIJALITI KARIJERE

SKANDALOZNA STARLETA ULAZI U ZADRUGU? Poznata po HAOSU, tuče su joj BILE SVAKODNEVNICA, a to je samo delić njene RIJALITI KARIJERE ŠOK!

Mirjana Praizović iz Laktaša, u Bosni i Hercegovini, domaćoj javnosti postala je poznata 2015. godine kada je postala jedna od učesnica regionalnog „Velikog brata„, a nedavno je otkrila da bi se ponovo vratila u rijaliti vode, što je mnoge navelo da posumnjaju da će uskoro imati prilike ponovo da je gledaju u Zadruzi.

Nakon pomenutog rijalitija, ušla je i u „Parove“, gde se dokazala kao jedna od najkontroverznijih učesnica.

Mirjana Praizović

foto: Happy screenshot

– Ja sam animir-dama. Moj posao je da nateram muškarce da ostave što više para na mom radnom mestu. Ja neću da kupujem brushaltere, kad sam već kupila s*se. Voli muškarce koji imaju dubok džep, a ako nema dubok džep, neka bude dobar ljubavnik. Nikad nisam bila zaljubljena – rekla je ona prilikom ulaska u kuću „Velikog brata“.

PREPORUKA:   Brutalan odgovor za Mikija Đuričića, Sandra Rešić ponizila Mikija svojim odgovorom

Mirjana je u kući Brata privukla pažnju provokativnim kombinacijama, ali i burnim svađama sa pevačicom Zoricom Marković i sestrama Šegetin.

Glasine govore da je razmišljala da li da uđe u kuću, zbog navodnog p*rno snimka na kome oralno zadovoljava jednog muškarca. Mirjana je, navodno, već bila ucenjivana ovim snimkom, pa se jedva odlučila da uopšte uđe u rijaliti. Prilikom ulaska u „Parove“, ponovo ju je proganjao isti strah, da će njen video završiti na internetu. Ipak je prelomila i ušla u šou. Ona je tada već četiri godine bila u vezi sa svojim partnerom. Kako je tada rekla, u vili neće bežati od seksa jer : „S*ks nije prevara“.

Mirjana Praizović

foto: Printscreen/Happy

Jednom učesniku, slikaru, Mirjana je pozirala naga. Ispričala je i kako je nju i Macu Diskreciju Zmaj od Šipova video kako se tuširaju, pri čemu je izvukao svoj polni ud.

Praizovićeva je tada tvrdila da joj je životni san da postane p*rno-glumica, a često se nalazila u prisnom odnosu sa ukućaninom Ervinom Mujakovićem, koji je bio kasnije učesnik „Zadruge 2“.

PREPORUKA:   NOVA TUČA: Nakon žestoke svađe, Lazar Čolić Zola i Nenad Macanović Bebica ušli su u fizički konflikt

Iako je bila veoma dobar rijaliti učesnik, nikada nije ostvarila veći uspeh. Nakon izlaska iz „Parova“, udala se u narodnoj nošnji za čoveka iz Australije. Pre nekoliko godina ostvarila se u ulozi majke.

Mirjana Praizović
foto: Printskrin

– Što se tiče rijalitija, istina je da sam dosta gluposti radila, ali ne kajem se ni zbog čega jer mi je to bilo u tom trenutku zanimljivo. Naravno da bih ponovno ušla u neki rijaliti. To mi je skroz interesantno – otkrila je nedavno za domaće medije, aludirajući na „Zadrugu“.

Kurir.rs/Republika

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!