.

STARLETA Maja Marinković je samo to i mogla postati, jer je pala prvu godinu u frizerskoj školi a ocene joj poklanjali zbog oca!

„MAJA JE PALA PRVU GODINU U ŠKOLI, OCENE SU JOJ ZBOG TAKIJA POKLANJALI“ Njen drug iz srednje izneo sve detalje u javnost

Učesnica „Zadruge“ Maja Marinković poslednjih dana je aktuelna zbog obnovljene veze sa Filipom Carem, ali i po burnom ljubavnom životu u prethodnoj sezoni rijalitija. Ona privlači pažnju i zbog emotivnog statusa, ali i estetskih operacija, a sad je njen školski drug navodno otkrio i kakva je bila pre rijaliti slave.
Maja Marinković Foto: Pink / youtubeMaja Marinković

– Maja nije bila baš uzoran učenik. Išla je u Srednju frizersku školu i pošto je godinu dana starija od mene, ona je 1. godinu pala i tako je došla u moje odeljenje. Nikada je nije interesovala škola, učenje i dobre ocene. Na časovima je uglavnom bila odsutna, a dvojke su joj poklanjali zbog oca Takija. On je često dolazio u školu, pričao sa profesorima i molio ih za njene ocene i vladanje zbog koga je bila pred izbacivanje iz škole zbog neopravdanih časova – kaže drug.

PREPORUKA:   Novi BLAM neobrazovane starlete Maje Marinković, ne zna ko jaše konja u centru Beograda!

Isti izvor otkriva da je Maja imala strah od Takija i kad god je dolazio u školu, ona bi plakala i krila se od njega.

– Jednom je vikao na nju nasred hodnika pred celom školom, ona se tresla. Bio je autoritet i veoma strog prema njoj, na šta se često žalila. Uvek je bila glavna u društvu, želela je uvek da se ističe. Svi su je se plašili zato što je bila naklonjena fizičkim obračunima sa svakim ko joj stane na žulj. Znala je da izgura klupe u hodnik kada je besna i kada nije po njenom. Niko nije smeo ništa da joj kaže. Pamtim je po njenim gradskim pričama koje su joj uvek bila glavna tema, takođe po njenim momcima koji su se uglavnom bavili krimilanim radnjama, kao i parama i poklonima koje je od njih dobijala i često se hvalila po školi. Uvek je volela da bude zapažena, pa je još tokom 2. ili 3. godine srednje škole uradila je estetsku operaciju grudi i usana, što je nama kao njenim vršnjacima bilo strano – dodaje on.

PREPORUKA:   Maja Marinković stigla u studio Zadruge, nastaće haos u rijalitiju, tri muškarca sa kojima je imala seksualne odnose je čekaju!

Navodi i da su joj se navodno i ranije dopadali „zauzeti muškarci“.

– Više su joj se dopadali muškarci koji su zauzeti, tako da veza sa Janjušem u Zadruzi me uopšte nije iznenadila. Maja je uvek želela da se takmiči sa drugim devojkama i nije volela da gubi – ističe on za „Mondo“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!