.

Starleta Maja Marinković je sotona, svi joj oklenuli leđa i pljuju je!

UROTILI SE SVI MAJINI BIVŠI Janjuš opleo po bivšoj devojci, otkrio njene namere: ONA JE SOTONA!

Uveren je da će obnoviti vezu

UROTILI SE SVI MAJINI BIVŠI Janjuš opleo po bivšoj devojci, otkrio njene namere: ONA JE SOTONA!

Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Nakon što je Bilal Brajlović ušao u Zadrugu i suočio se sa Majom Marinković, ovaj odnos prokomentarisao je i Marko Janjušević Janjuš koji je bivšu devojku uporedio sa đavolom.

– Stvarno mislim da Maja mene ne voli i da nema emocije prema meni. Bilal je mlad momak koji se zaljubio u Maju i počeo je da je voli, to se videlo. Ona je njemu isprala mozak, ona ima moć da ispere svima mozak, svi će da krenu da se kunu, da neće više biti sa njom, a budu. Biće jako zaje*ano što se tiče Bilala jer će Maja konstantno da mu dobacuje i da ide za njim. On je njoj samo kao igračka, ona je sanjala taj dan i temperaturu dobila zbog Bilala. Bilala ne poznajem, ali mislim da on nju voli i glupo bi bilo da kaže da je ne voli ni malo – govorio je Janjuš.

-Ni malo – dodao je Bilal.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

-Moguće da je svestan, ako je pričao sa porodicom. Ne zna se kako će biti u narednom periodu. Ne može za jedan dan da prestane emocija, pogotovo sa sotonom koja ti ispere mozak. Neću sebe da uzdižem, a nju da spuštam, nismo ni mi muškarci ništa bolji – dodao je Janjušević.

PREPORUKA:   Sada se javno obratio i brat Ace Bulića, stao u zaštitu brata!

-Razmišljao sam da napišem knjigu o svom životu, ona bi bila tu jer je jedina žena sa kojom sam to doživeo. Meni se nikad nije desilo da mi devojka udari šamar ili da me ogrebe, meni se nikad to nije desilo. Bilal nije ravnodušan, a ona nije ravnodušna ni prrema kome ona bi se smuvala sa Markom Stefanovićem, samo da bi ona dokazala Sanji kako može da bude sa njim i da ona devojka pati. To je takav mozak, pa nema veze što će ona da ga primi. Samo da ona nekome napakosti, takva je, to ne može da se promeni. Nikad se neće promeniti. Ona će da trči za nas petoricom i da govori: „Ti mene voliš“. Opravio se, nadamo se da neće imati veće povrede. Pratiće ga, dobacivati mu… Njemu sad malo treba da mu mozak okrene na tu stranu. Ona bi sad bila sa njim. Ne znam da li postoji jedna osoba koja misli da Maja sad ne bi bila sa Bilalom. Ako budeš budeš, dešavalo se svima – pričao je Janjuš.

PREPORUKA:   Marija Kulić, majka Miljane Kulić, UBILA JE KAIŠEM OD BATINA!

-Kad si pričao da jedino tebe ne voli, ja mislim da jedino od nas tebe voli, ali sebi ne sme to da prizna iz razloga onog što se desilo – dodao je Bilal.

-Ovde nema ljubavi, ovde niko ne može da mi kaže da je nešto prava ljubav. Ako Bilal popusti ja neću da promenimmišljenje o njemu i da se meša u njihov odnos – rekao je Janjuš.

Tagovi
Marko Janjušević Marko Janjušević Janjuš Maja Marinković Bilal Brajlović Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 zadruga 6 rijaliti zadruga 6 svadba miki đuzadruga 6 zadruga 6 novi vođa zadruga 6 najnovije najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 izbacivanje
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!