.

sTARLETA Maja Marinković OBJAVILA SLIKU SA fILIPOM cAREM POSLE NJEGOVOG RASKIDA SA aLEKS nIKOLIĆ

VOLI DA NAPRAVI SKANDAL! Maja Caru zakuvala čorbu, nakon raskida sa Aleks, Marinkovićeva objavila fotku sa njim!

Gde ima dima, ima i vatre!

Maja Marinković

Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka Maja Marinković oglasila se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i novom objavom šokirala sve svoje pratioce. Marinkovićeva je podelila snimak iz šeste sezone rijalitija „Zadruga“, na kojem razgovara sa bivšim dečkom, Filipom Carem i Markom Đedovićem. Njih troje se na ovom snimku smeju i šale povodom dešavanja na jednoj od žurki, zbog količine alkohola koji su popili.

PREPORUKA:   Starleta AnđelaĐuričić oterala Dalilu sa Hajp TV!

– Ovako ti i ja sinoć – stajalo je u opisu objave koju je Maja podelila.

Maja Marinković

Printscreen

Podsećamo, Aleksandra Nikolić juče je sa svog naloga na društvenoj mreži Instagram uklonila sve fotografije, pa i one sa verenikom Filipom, zbog čega su mnogi posumnjali da je njihovoj ljubavi došao kraj i da su odlučili da stave tačku na svoj emotivni odnos. 

Maja je poznata kao kraljica provokacija, pa je verovatno i njena poslednja objava, na kojoj je Car sa njom u snimku, način da potkači svog bivšeg dečka i pobednicu šeste sezone rijalitija „Zadruga“. Da li će Maja posle ovoga pokušati da dođe do Filipa Cara i pokuša da obnovi, po ko zna koji put, ljubavnu vezu koju su imali ili je definitivno okrenula novi list, pa zato bez problema svog bivšeg dečka deli na Instagram storiju, ostaje da vidimo.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!