.

Starleta Maja Marinković obnovila kontakt sa Filipom Carem, šta će reći ljubavnik Peca?!

PECA VIJAGRA NA APARATIMA! Maja Marinković i Filip Car obnovili KONTAKT, tajno se viđaju?! Slučajno se ODALI, nastaće haos! (FOTO)

PECA VIJAGRA NA APARATIMA! Maja Marinković i Filip Car obnovili KONTAKT, tajno se viđaju?! Slučajno se ODALI, nastaće haos! (FOTO)

Iako su posle burne veze koja se neslavno završila nakon završetka rijalitija govorili da se jedno drugom nikada neće vratiti, Maja Marinković i Filip Car su, po svemu sudeći, obnovili kontakt, i to njenom partneru iza leđa.

Car je posle „Zadruge“ stavio tačku na ljubavnu priču sa Dalilom Dragojević, kojoj je Maja oduvek bila „rak rana“, dok je Marinkovićeva preotela muža svojoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić i otpočela vezu s Predragom Raspopovićem, u medijima poznatijim kao Peca Vijagra. Ipak, izgleda da mu rade iza leđa!

PREPORUKA:   Filip Car se pojavio u Beogradu na ulici, hvalile ga babe i dete!
Filip Car, Maja Marinković

foto: Printscreen

Naime, Car je zaintrigirao pratioce na Instagramu storijem kojim je svima stavio do znanja da mu se nešto lepo dešava.

– Ponekad je potrebno da lepe vesti zadržite za sebe. Nisu svi iskreno srećni zbog vas – poručio je Car, uz pesmu Šaka Polumente „Nemoj da se bojiš“.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen/Instagram

Nakon toga, Maja se oglasila na svom Instagram profilu na kom je objavila svoju fotografiju uz istu pesmu koju je postavio Filip Car. Da li je slučajnost ili ne, ostaje nam da saznamo.

PREPORUKA:   Sukobili se nabildovani kaskader Uroš Ćertić i Jelena Golubović, obezbeđenje odmah uletelo da smiri razjarene zadrugare (SNIMAK)
Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!