.

Starleta Maja Marinković razara kuću Bilala Brajlovića!

MAJA NAPRAVILA HAOS U BILALOVOM DOMU Procurila fotka na kojoj je neprepoznatljiva, svi se pitaju šta joj se desilo?! (FOTO)

Maja Marinković posetila je Bilalov rodni kraj i kuću u kojoj je odratsao.
Maja Marinković sa dečkom

Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Bilal Brajlović i Maja Marinković, susretali su se sa raznim nedaćama i negativnim predviđanjima po njihovu ljubavnu romansu, otkako su napustili šestu sezonu rijalitija „Zadruga“.

Maja i Bilal

Foto: Printscreen/instagram

 
PREPORUKA:   Marija Kulić NACRNILA majku Nenada Bebice: SIN Nenad ti je PSIHOPATA!

Svakog dana su ih kako mediji, tako i pojedini pratioci rijalitija razdvajali i predviđali im krah, ali oni odolevaju svim iskušenjima. Sada su to i potvrdili kada su podelili delić atmosfere iz porodičnog doma u Sarajevu.

Sa njima na fotografiji, mogli smo da vidimo Bilalovog oca i jednog preslatkog dečaka, koji su ako je sudeći prema dokazu, veoma razdragani i veseli u Majinom druištvu.

Maja Marinković u Bilalovom domu

Printscreen

– Familijarno! – bio je kratak i jasan opis fotografije, na kojoj se može primetiti da su se dobro provodili sudeći prema haosu i razbacanim stvarima i đakonijama na stolu.

PREPORUKA:   Takiju i starleti Maji marinković stalno prete, odgovorio o ulasu u zadruga ELita rijaliti

Ovim su još jednom poklazali koliko je njihova ljubav jaka i koliko se drže zajedno, bez obvzira što je bilo onih koji su skeptično posmatrali njihov odnos.

Da li je ovo dokaz da se Maja zvanično preselila u Sarajevo i sa Bilalom otpočela zajednički život u pomenutom gradu, ostaje nam da vidimo ili sačekamo njihovo oglašavanje tim povodom.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!