.

Starleta Sanja STanković se slikala potpuno gola!

SANJA STANKOVIĆ POTPUNO GOLA! Isplivala intimna fotka bivše zadrugarke, ovaj detalj su svi primetili!

Atraktivna plavuša pokazala je na svom Instagram nalogu, kako se opušta u slobodno vreme

SANJA STANKOVIĆ POTPUNO GOLA! Isplivala intimna fotka bivše zadrugarke, ovaj detalj su svi primetili!

Foto: Alo/Printscreen

Sanja Stanković, bivša rijaliti učesnica „Zadruge“ i novopečena voditeljka, poslednjom objavom na Instagramu, doslovno je zapalila mreže.

Naime, ona je na pomenutoj mreži, postavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola u kadi prepunoj pene, između nožnih prstiju Sanja je držala čašu belog vina, a ova fotografija izazvala je lavinu komentara.

PREPORUKA:   Slađa Lazić Bošković kažnjena sa 1 000 000 dinara!

Voditeljka je izmamila poglede i pažnju jačeg pola, a komentari na račun njene figure i lepote, samo su se ređali.

Sanja Stanković, printscreen Instagram

Podsetimo, Sanja je bila u emotivnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom, o čemu je jednom prilikom i govorila, pa je priznala i na kakvog muškarca bi pala:

Ne bih opet bila sa devojkom… Probala sam, bilo mi je lepo, ali ipak sada želim neke druge stvari. Kod muškaraca nemam određeni tip, padam pre svega na upornost. Generalno ne dajem ljudima mnogo prostora da mi priđu, jer ne izlazim često. Onaj ko želi, mora da se potrudi. Danas je sve instant, brzo i prolazno, a ja ne želim prazne priče – rekla je Sanja.

Mlada voditeljka otkrila je da je nedavno i dobila poziv da uđe u popularni rijaliti program „Elita“:

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić čeka porođaj, a hapšena u Turskoj kao animirka, bežala od kuće, potucala se sa raznim tipovima i sedela u krilima staraca!

– Dobila sam fantastičnu ponudu da uđem u „Elitu“, ali sam je odbila. Zahvalna sam šefu i šefici na tome, kao i što su mi dali priliku da radim kao voditeljka, ali svoj život sam sredila. Jednostavno, ne postoji cena unutrašnjeg mira koji sada imam. Imam skoro 30 godina, razmišljam o porodici, a ne o tome da idem od jedne do druge sezone rijalitija. Postoje i prave ljubavi koje su počele u rijalitiju i završile se brakom, ali sebe vidim negde drugde…- rekla je ona za Blic.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!